Παναθηναϊκός: «Πρωτόγνωρο αυτό που κάνουμε»

Παναθηναϊκός: «Πρωτόγνωρο αυτό που κάνουμε»

1' 23" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Πρωτόγνωρο χαρακτήρισε ο Νίκος Νταμπίζας ό,τι έχει πετύχει έως τώρα ο Παναθηναϊκός, με επόμενο στοίχημα που πρέπει να κερδηθεί να είναι αυτό της διάρκειας. Μιλώντας κατά την επίσημη παρουσίαση της συνεργασίας του Παναθηναϊκού με τον ΟΠΑΠ για τα επόμενα δύο χρόνια, ο τεχνικός διευθυντής των «πρασίνων» εμφανίστηκε πολύ ικανοποιημένος από τα αγωνιστικά πεπραγμένα τους: «Είναι σημαντικό για εμάς να βρισκόμαστε εδώ σήμερα. Αυτό που πετυχαίνει η ομάδα σήμερα πρόκειται για κάτι πρωτόγνωρο. Η διάρκεια είναι αυτή που μπορεί να κρίνει το αποτέλεσμα και για μας αυτό είναι το στοίχημα. Το πρώτο δείγμα είναι καλό και η μεγαλύτερη αναγνώριση έρχεται στα πρόσωπα των παιδιών και του προπονητικού τιμ. Θα ήθελα να τονίσω τη σημαντικότητα της παρουσίας του ΟΠΑΠ στο χορηγικό μας πακέτο και χρειάζεται στήριξη από όλους. Πόσο μάλλον όταν υπάρχει μέσα και το θέμα της υγείας».

Στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκε και ο Γιώργος Δώνης: «Είναι σημαντικό ένας χορηγός όπως ο ΟΠΑΠ να στηρίζει την προσπάθειά μας. Στη σύγχρονη εποχή οι χορηγοί παίζουν μεγάλο ρόλο. Αυτό που βλέπει ο κόσμος από έξω και θα συνεχίσουμε να κάνουμε είναι να είμαστε μια ομάδα που βγάζει υγεία. Εχω μεγάλη εμπιστοσύνη στους παίκτες μας. Ολα τα παιδιά έχουν πολλά να δώσουν και να βγάλουν μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Είναι σημαντικό να υπάρχει ανταποδοτικότητα και, με τις επιτυχίες μας, θα προσπαθήσουμε να τη φέρουμε». Για λογαριασμό του ΟΠΑΠ μίλησαν οι Ο. Χριστοφόρου και Π. Ματεγιόφσκι.

• Ο Κάτσε έβγαλε χωρίς ενοχλήσεις το χθεσινό πρόγραμμα που δεν είχε χρήση μπάλας, γι’ αυτό και δεν θεωρείται δεδομένη η επιστροφή του στο ματς με τον Πανιώνιο. Εχει χάσει πολλές προπονήσεις και το καλύτερο σενάριο φαίνεται να είναι να μπει στην αποστολή και όχι στην ενδεκάδα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή