Θέαμα Dirt Games & Subaru XV Test-Drive στην Χαλκίδα

Θέαμα Dirt Games & Subaru XV Test-Drive στην Χαλκίδα

48" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο
H Πλειάδες Motors AE, προσκαλεί το κοινό να γνωρίσει από κοντά την νέα εποχή SUBARU και να απολαύσει χορταστικό θέαμα από τις αγωνιστικές χωμάτινες φόρμουλες της Speedcar. 

 
Την Κυριακή 21/10 στον χώρο της πίστας Μηχανοκίνητου Αθλητισμού (ΠΕΙ Δοκού) Χαλκίδας, από τις 10.00 το πρωί θα διεξαχθεί ο τρίτος Αγώνας του θεσμού EKO Racing Dirt Games Challenge 2018.
Ως υποστηρικτής – χορηγός, η Subaru θα είναι παρούσα προσφέροντας την ευκαιρία στον κόσμο να οδηγήσει το νέο Subaru XV 1.6, το βραβευμένο SUV της ως BEST IN CLASS στην Κατηγορία των Μικρών Οικογενειακών Αυτοκινήτων και να γνωρίσει από κοντά τις αρετές της συμμετρικής τετρακίνησης.
 
Στο αγωνιστικό κομμάτι η ομάδα της εταιρείας, η Speedcar Motul Team Greece, θα είναι και πάλι παρούσα, αυτήν την φορά με 4 Speedcar XTREM.
 
Στα 750cc οι Μπάμπης Γαζετάς και «Αμερικάνος» θα αγωνιστούν με στόχο μια ακόμα καλή εμφάνιση ενώ στην κατηγορία έως 600cc οι Κώστας Χριστόπουλος και Γιάννης Χεκιμιάν θα προσπαθήσουν και αυτοί για το καλύτερο.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή