Πασκουάλ: «Δεν κάναμε καλά βασικά πράγματα»

Πασκουάλ: «Δεν κάναμε καλά βασικά πράγματα»

1' 30" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Αντανακλαστικά, για να επιστρέψει άμεσα στα νικηφόρα αποτελέσματα και να… ξεχαστεί η προβληματική εμφάνισή του στο Μόναχο, επιβάλλεται να δείξει ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ στο σημερινό παιχνίδι με αντίπαλο την Γκραν Κανάρια, στο ΟΑΚΑ (21.00) για την 3η αγωνιστική της Ευρωλίγκας. Η αποστολή της ισπανικής ομάδας ήρθε στην Αθήνα, με τις δάφνες της πρώτης νίκης στην πρώτη συμμετοχή της στην Ευρωλίγκα, κόντρα στην Μπαρτσελόνα που έχει αρνητική εκκίνηση (2 ήττες) στη διοργάνωση τρίτη συνεχόμενη χρονιά.

Ο Τσάβι Πασκουάλ ανέλυσε τις αιτίες της ήττας από την Μπάγερν και εστίασε στα λάθη που έκαναν οι παίκτες του.

«Η εικόνα στο χθεσινό ματς ήταν ξεκάθαρη, δεν παίξαμε αρκετά καλά για να κερδίσουμε. Πρέπει να βελτιωθούμε στον τομέα των λαθών, συνήθως δεν κάνουμε πολλά λάθη, αλλά στο Μόναχο, κάναμε. Πρέπει να ελέγξουμε και το αμυντικό transition, γιατί δεχτήκαμε 16 πόντους από αιφνιδιασμό. Πρέπει να παλέψουμε για τα αμυντικά ριμπάουντ και να διεκδικήσουμε τα επιθετικά. Να κάνουμε καλά τα βασικά πράγματα, αυτό ήταν το πρόβλημα. Οτι δεν κάναμε καλά τα βασικά. Παλέψαμε, η νοοτροπία μας ήταν σωστή, αλλά όχι αρκετή» είπε ο Καταλανός τεχνικός, που δικαιολόγησε τη μη χρησιμοποίηση του Ματ Λοτζέσκι στο δεύτερο ημίχρονο του αγώνα με την Μπάγερν, λόγω θλάσης στην αριστερή γάμπα.

Η εντυπωσιακή παρουσία των φιλάθλων του «τριφυλλιού» στο Μόναχο, δεν είχε… ανταπόδοση και ο Πασκουάλ ζήτησε από τον κόσμο να μην απογοητευθεί και να συνεχίζει να στηρίζει την ομάδα. «Δεν είναι εύκολο να καθαρίσεις το μυαλό σου και χρειαζόμαστε τον κόσμο, μετά την ήττα από την Μπάγερν, γιατί πρέπει να νικήσουμε», είπε ο Πασκουάλ.

Για την ατμόσφαιρα του ΟΑΚΑ, προειδοποίησε τους συμπαίκτες του στην Γκραν Κανάρια, ο πρώην «ερυθρόλευκος» παίκτης, Kιμ Τιλί: «Μετά τη νίκη επί της Μπαρτσελόνα έχουμε περισσότερη αυτοπεποίθηση. Στην έδρα του Παναθηναϊκού χρειάζεται μεγάλη αντοχή».

• Το σημερινό πρόγραμμα της 3ης αγωνιστικής: ΤΣΣΚΑ – Νταρουσάφακα, Μπούντουσνοστ – Μακάμπι, Μπαρτσελόνα – Μακάμπι.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή