Ο Giannis οδήγησε τους Μπακς στη νίκη

Ο Giannis οδήγησε τους Μπακς στη νίκη

1' 55" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με το δεξί ξεκίνησε τη σεζόν στο ΝΒΑ ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, καθώς οδήγησε τους Μιλγουόκι Μπακς στη δύσκολη, όπως εξελίχθηκε, νίκη με 112-113 κόντρα στους Χόρνετς στο Σάρλοτ. Ο Ελληνας σούπερ σταρ «φλέρταρε» με το τριπλ νταμπλ, καθώς τελείωσε το παιχνίδι με 25 πόντους (9/21 σουτ), 18 ριμπάουντ και οκτώ ασίστ, ενώ όμως έκανε και σε οκτώ λάθη. Οι Μπακς προηγήθηκαν με 20 πόντους στο παιχνίδι, αλλά η εντυπωσιακή εμφάνιση του Ουόκερ (41 π.), σε συνδυασμό με την άμυνα των Χόρνετς, γύρισε το παιχνίδι, το οποίο εντέλει κρίθηκε στο τέλος, με την υπογραφή του Αντετοκούνμπο.

Η ομάδα του Μιλγουόκι βρισκόταν πίσω με έναν πόντο (112-111), με μόλις 30 δευτερόλεπτα να απομένουν στο παιχνίδι, αλλά με δύο εύστοχες βολές του «Greek Freak» πέρασαν μπροστά στο σκορ (112-113). Στην τελευταία επίθεση του αγώνα, ο ηγέτης της Σάρλοτ, Κέμπα Ουόκερ, αστόχησε από πολύ κοντά. Η μπάλα ωστόσο κατέληξε στον αμαρκάριστο Μπατούμ στο τρίποντο, αλλά το σουτ του Γάλλου ήταν άστοχο και έτσι το Μιλγουόκι κατάφερε να πανηγυρίσει την πρώτη νίκη της νέας περιόδου. Μετά το παιχνίδι, ο Ελληνας άσος δήλωσε για το παιχνίδι αλλά και για τα πέντε φάουλ του: «Η νίκη είναι νίκη στο τέλος της ημέρας. Μπορούμε να παίξουμε καλύτερα. Συγγνώμη. Πρέπει να κάνω καλύτερη δουλειά στα φάουλ, να παίζω πιο έξυπνα. Αλλά πρέπει να είμαι επιθετικός στο παιχνίδι μου. Προτιμώ όμως να κάνω foul out στο τρίτο δωδεκάλεπτο με έξι φάουλ και να έχω παίξει επιθετικά από το να μην είμαι επιθετικός σε όλο το παιχνίδι».

Στο Τέξας, οι Χιούστον Ρόκετς ξεκίνησαν με το… αριστερό τη φετινή σεζόν, καθώς έχασαν πολύ εύκολα εντός έδρας από τους Νιου Ορλεανς Πέλικανς με 112-131. Ο Αντονι Ντέιβις ήταν εκπληκτικός για τους φιλοξενουμένους, καθώς σημείωσε 32 πόντους, 16 ριμπάουντ, οκτώ ασίστ, τρία κλεψίματα και τρία κοψίματα.

Στα υπόλοιπα παιχνίδια, σημειώθηκαν τα εξής αποτελέσματα: Νιου Γιορκ Νικς – Ατλάντα Χοκς 126-107, Ντιτρόιτ Πίστονς – Μπρούκλιν Νετς 103-100, Ιντιάνα Πέισερς – Μέμφις Γκρίζλις 111-83, Ορλάντο Μάτζικ – Μαϊάμι Χιτ 104-101, Τορόντο Ράπτορς – Κλίβελαντ Καβαλίερς 116-104, Σαν Αντόνιο Σπερς – Μινεσότα Τίμπεργουλβς 112-108, Σακραμέντο Κινγκς – Γιούτα Τζαζ 117-123, Λος Αντζελες Κλίπερς – Ντένβερ Νάγκετς 98-107, Φοίνιξ Σανς – Ντάλας Μάβερικς 121-100.

• Σήμερα τα ξημερώματα έκανε πρεμιέρα στη φετινή σεζόν και ο Λεμπρόν Τζέιμς, στο πρώτο του επίσημο παιχνίδι με τη φανέλα τους Λος Αντζελες Λέικερς κόντρα στους Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή