Ευρωλίγκα – Ολυμπιακός: Επιστροφή σπίτι του με αντίπαλο την Αρμάνι

Ευρωλίγκα – Ολυμπιακός: Επιστροφή σπίτι του με αντίπαλο την Αρμάνι

1' 33" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ιδανικότερη υποδοχή του Ολυμπιακού από τους φιλάθλους του στο ΣΕΦ δεν θα μπορούσε να υπάρξει μετά τις δύο εκτός έδρας νίκες στη Μόσχα και στη Βιτόρια και ενώ σήμερα οι «ερυθρόλευκοι» θα υποδεχθούν την Αρμάνι (21.00) στο ευκολότερο θεωρητικά παιχνίδι τους στις τρεις πρώτες αγωνιστικές της Ευρωλίγκας.

Στην πρώτη του, ενώπιον του κοινού του, ο Ολυμπιακός φιλοδοξεί να δώσει την ανάλογη συνέχεια στις εμφανίσεις που πραγματοποίησε μακριά από την έδρα του, ενώ μοναδική άσχημη είδηση είναι η απουσία του Γιάνις Στρέλνιεκς για τις επόμενες δέκα ημέρες, λόγω θλάσης που υπέστη στον αγώνα με την Μπασκόνια, πριν από 48 ώρες.

«Eίναι νέα σεζόν και έχουμε μία νέα ομάδα. Οταν ξεκινάς με δύο δύσκολα παιχνίδια, δεν ξέρεις τι να περιμένεις. Εμείς ανταποκριθήκαμε και πλέον μένει να δούμε τι θα κάνουμε από εδώ και πέρα.

Επιστρέφουμε στο σπίτι μας και κοιτάμε τα επόμενα παιχνίδια. Είμαι πολύ ενθουσιασμένος που θα αγωνιστούμε στην έδρα μας, στον Πειραιά και μπροστά από τους φιλάθλους μας. Ελπίζουμε να μας δώσουν ενέργεια, δύναμη και το πάθος για να έχουμε μία πολύ καλή συνέχεια», είπε ο Ντέιβιντ Μπλατ.

Για τα πρώτα δείγματα γραφής της τακτικής του Ολυμπιακού, σε άμυνα και επίθεση, τόνισε: «Κάθε φορά που διαβάζουμε την αντίπαλη άμυνα, κάθε φορά που έχουμε οξυδέρκεια στην επίθεση και γυρίζουμε την μπάλα βρίσκουμε τη σωστή επιλογή. Δεν μπορούμε να το κάνουμε 40 λεπτά, αλλά πρέπει να το κάνουμε όσο το δυνατόν πιο πολύ γίνεται. Δεν πρέπει να κάνουμε λάθη, να μη δίνουμε στους αντιπάλους μας εύκολους πόντους.

Πρέπει να δούμε τα λάθη μας, γιατί είναι νωρίς στη σεζόν και έχουμε πολλά να βελτιώσουμε. Θέλουμε, μπροστά στον κόσμο μας, να κάνουμε καλύτερη δουλειά. Είναι βέβαιο ότι σε μια μεγάλη περίοδο χρειαζόμαστε όλους τους παίκτες. Οι έμπειροι βοηθούν τους νέους και συνολικά έχουμε αρχίσει να δενόμαστε».

H τρίτη αγωνιστική θα ολοκληρωθεί με τα παιχνίδια Χίμκι – Εφές, Ζαλγκίρις – Φενέρμπαχτσε και Ρεάλ – Μπασκόνια.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή