ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Greek Maritime Golf Event

ΕΤΙΚΕΤΕΣ: Ξένη δημοσίευση

Το «Greek Maritime Golf Event», το κορυφαίο τουρνουά γκολφ για την ναυτιλιακή κοινότητα, μετά τις τρεις συνεχείς επιτυχίες που σημείωσε κατά τα προηγούμενα έτη (2015, 2016 και 2017), καθώς και τη μεγάλη απήχηση που είχε στο χώρο της ελληνικής και παγκόσμιας ναυτιλίας, διοργανώθηκε και φέτος στις 29-30 Σεπτεμβρίου 2018 στο Costa Navarino The Dunes Course και Bay Course.

Παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες που επικρατούσαν στην περιοχή, οι συμμετέχοντες δεν πτοήθηκαν και έδωσαν όλοι δυναμικό παρόν για την διεξαγωγή του αγώνα. Λόγω της έντονης βροχόπτωσης που σημειώθηκε το Σάββατο 29/9, ο προγραμματισμένος αγώνας αναβλήθηκε για την Κυριακή 30/9.

Το Σάββατο 29/9 στη θέση του προγραμματισμένου αγώνα, διοργανώθηκαν ποικίλες άλλες δραστηριότητες που απασχόλησαν τους συμμετέχοντες και κράτησαν αμείωτο το ενδιαφέρον, όπως συμμετοχή σε αγώνες μπάσκετ, μπόουλινγκ, μπιλιάρδο κ.α. εντός των κλειστών χώρων και γηπέδων του Costa Navarino. Περαιτέρω, το βράδυ του Σαββάτου διεξήχθη και το Gala dinner, όπου συμμετέχοντες και καλεσμένους, συνολικά 180 στον αριθμό, τους περίμεναν πολλές ευχάριστες εκπλήξεις, ενώ μοιράστηκαν και δώρα καθ’ όλη την διάρκεια της βραδιάς.

Την Κυριακή 30/9 ο αγώνας ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία στο Bay Course. Μετά την ολοκλήρωση του αγώνα έλαβε χώρα η τελετή απονομής των βραβείων στο εστιατόριο Flame.

Στο φετινό τουρνουά «Greek Maritime Golf Event» διακρίθηκαν οι κάτωθι ομάδες:

1η ομάδα                       2η ομάδα                               3η ομάδα

Κεχαγιάς Χ.                     Ξενακούδης Τ.                    Seleznev A.

Κρητικός Ι.                       Βλασόπουλος Σ.               Koleda D.

Harvey P.                        Σαρακάκης Δ.                     Vasiliev I.  

Nekrasov A.                    Porter W.                          

Οι συμμετέχοντες που σημείωσαν τις καλύτερες ατομικές επιδόσεις και διακρίθηκαν στις κατηγορίες «Longest drive» και «Closest to the pin» ήταν οι κάτωθι:

Longest drive                                                 Closest to the pin

Selezneva M.                                                        Vasiliev I.

Το «Greek Marititme Golf Event» αποτελεί πρωτοβουλία των αναγνωρισμένων Ελλήνων PGA Professionals κ.κ. Θάνου και Παναγιώτη Καραντζιά. Είναι ένα τουρνουά θεσμός που αποτελεί πόλο έλξης και σταθερό σημείο συνάντησης σε ετήσια βάση κορυφαίων στελεχών της ναυτιλιακής κοινότητας, οι οποίοι συμμερίζονται την ίδια αγάπη και πάθος για το ευγενές άθλημα του Golf αλλά και για τον επαγγελματικό τομέα στον οποίο δραστηριοποιούνται.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το «Greek Maritime Golf Eventεπισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα της διοργάνωσης:

http://maritimegolf.com.gr

Online

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ