Ανθρωποκυνηγητό από τη βρετανική αστυνομία για τον «σωσία» του Ρος από τα «Φιλαράκια» (βίντεο)

Ανθρωποκυνηγητό από τη βρετανική αστυνομία για τον «σωσία» του Ρος από τα «Φιλαράκια» (βίντεο)

1' 5" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μια έκκληση της βρετανικής αστυνομίας για πληροφορίες σχετικά με έναν ύποπτο κλέφτη, προκάλεσε «σεισμό» στα social media, καθώς πολλοί χρήστες έσπευσαν να τονίσουν ότι ο ύποπτος μοιάζει καταπληκτικά με τον Ρος Γκέλερ, από τα «Φιλαράκια».

Στη σελίδα τους στο Facebook, οι αξιωματικοί στο Μπλάκπουλ κάλεσαν τους πολίτες να επικοινωνήσουν με το τμήμα σε περίπτωση που αναγνωρίζουν τον άνδρα στην εικόνα που κατέγραψε κάμερα από κλειστό κύκλωμα. Ο ύποπτος φεύγει από ένα εστιατόριο, ενώ φαίνεται να μεταφέρει ένα κιβώτιο με κουτάκια μπύρας.

Η ανάρτηση κοινοποιήθηκε περισσότερες από 40.000 φορές και δέχθηκε δεκάδες χιλιάδες likes από τους φαν της σειράς. 

Η αστυνομία του Μπλάκπουλ δέχθηκε χιλιάδες χιουμοριστικά σχόλια μέχρι που αναγκάστηκε να εκδώσει ανακοίνωση στην οποία ξεκαθαρίζει ότι ο ύποπτος που αναζητά δεν είναι ο Ντέηβιντ Σίμερ, ο ηθοποιός που έπαιζε στην διάσημη σειρά τον Ρος.

Λίγες ώρες αργότερα, ο ίδιος ο Σίμερ ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter ένα χιουμοριστικό βιντεάκι με τον ίδιο να παριστάνει τον ύποπτο κλέφτη και τη λεζάντα: «Αξιωματικοί, ορκίζομαι ότι δεν ήμουν εγώ. Όπως μπορείτε να δείτε, ήμουν στη Νέα Υόρκη. Στην σκληρά εργαζόμενη αστυνομία του Blackpool, καλή τύχη με την έρευνα».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή