Παναθηναϊκός: Από Ιανουάριο επιστρέφει ο Αλτμαν

Παναθηναϊκός: Από Ιανουάριο επιστρέφει ο Αλτμαν

51" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

O Παναθηναϊκός συνεχίζει την προετοιμασία του για το αυριανό ντέρμπι με την ΑΕΚ, όμως η άσχημη είδηση της χθεσινής ημέρας, αφορούσε τον Ομρι Αλτμαν που είχε υποστεί ρήξη χιαστού στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο. Ο Ισραηλινός παίκτης εκτιμάται πως θα επιστρέψει στους αγωνιστικούς χώρους στις αρχές του 2019, καθώς η αποθεραπεία του δεν εξελίσσεται σύμφωνα με τα όσα προσδοκούσε το ιατρικό επιτελείο του συλλόγου.

Με βάση τον αρχικό σχεδιασμό, επρόκειτο να επιστρέψει στα μέσα Νοεμβρίου και η εξέλιξη πέραν του γεγονότος πως είναι δυσάρεστη ως είδηση, δεν χαροποιεί και τον Γιώργο Δώνη, ο οποίος εκτιμά ιδιαίτερα τα προσόντα του επιθετικού μέσου των «πρασίνων».

Ο αγώνας με την ΑΕΚ είναι το πρώτο εντός έδρας ντέρμπι για τον Παναθηναϊκό και αναμφίβολα το παιχνίδι αποτελεί πρόκληση τόσο για τους παίκτες όσο και για τον 49χρονο προπονητή που θέλει να μην επαναληφθούν τα ίδια λάθη με τον αγώνα της Τούμπας. Ως προς τον κόσμο, οι φίλοι του Παναθηναϊκού αναμένεται να δώσουν δυναμικό «παρών» στο γήπεδο, με την προσέλευση να υπολογίζεται πάνω από 30.000.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή