Ο Αντετοκούνμπο δώρισε σε άπορους φαγητό αξίας 50.000 δολαρίων (φωτογραφίες-βίντεο)

Ο Αντετοκούνμπο δώρισε σε άπορους φαγητό αξίας 50.000 δολαρίων (φωτογραφίες-βίντεο)

58" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μετά το ηχηρό μήνυμα-απάντηση ενάντια στον ρατσισμό, βγαίνοντας μπροστά για να υπερασπιστεί τον αδερφό του Θανάση, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο προχώρησε σε μία δωρεά ζωής, βρέθηκε δίπλα σε άπορους, ετοιμάζοντας και προσφέροντας φαγητό αξίας 50.000 δολαρίων.

Ο Αντετοκούνμπο δώρισε σε άπορους φαγητό αξίας 50.000 δολαρίων (φωτογραφίες-βίντεο)-1

Ο Έλληνας σούπερ σταρ, δείχνοντας για μία ακόμα φορά την  ευαισθησία του για  ανθρώπους που αντιμετωπίζουν μεγάλες δυσκολίες και επιμένοντας να μην ξεχνάει την δική του διαδρομή για να φτάσει στο μεγαλύτερο πρωτάθλημα του κόσμου, συνεργάστηκε με  μια εταιρεία στο Γουισκόνσιν, προκειμένου να διατεθεί φαγητό αξίας 50.000 δολαρίων σε απόρους.

 

 

«Σημαίνει πολλά για μένα και την οικογένειά μου να δίνουμε κάτι πίσω στην κοινωνία. Με τη βοήθεια των Μπακς και τα Pick 'n Save Stores θέλουμε να βοηθήσουμε όσο περισσότερο κόσμο γίνεται», τόνισε ο 23χρονος σούπερ σταρ.

Ο Αντετοκούνμπο δώρισε σε άπορους φαγητό αξίας 50.000 δολαρίων (φωτογραφίες-βίντεο)-2

Συνοδευόμενος από τη σύντροφό του αλλά και τη μητέρα του, βοήθησαν στην τροφοδότηση του κέντρου St. Vincent de Paul, ετοίμασαν αλλά  και σέρβιραν ζεστό φαγητό σε ανθρώπους που το έχουν απόλυτη ανάγκη για να επιβιώσουν.  Όπως αναφέρουν τα social media των Μιλγουόκι Μπακς, συνολικά εξασφαλίστηκαν 27.000 μερίδες φαγητό.

Ο Αντετοκούνμπο δώρισε σε άπορους φαγητό αξίας 50.000 δολαρίων (φωτογραφίες-βίντεο)-3

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή