Ψάχνει χαφ και… Αραούχο η ΑΕΚ

Ψάχνει χαφ και… Αραούχο η ΑΕΚ

1' 19" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η φημολογούμενη πρόταση του Ολυμπιακού για τον Σέρχιο Αραούχο διαψεύστηκε μεν από τους «ερυθρολεύκους», ωστόσο επειδή η περίπτωση του Αργεντινού επιθετικού είναι από εκείνες που κάνουν έντονο «κλικ», τόσο στη διοίκηση της ΑΕΚ όσο και στους οπαδούς της, υπάρχει αναμφίβολα μια σχετική κινητικότητα, καθώς ουδείς στο «κιτρινόμαυρο στρατόπεδο» θα ήθελε να δει τον παίκτη αγωνιζόμενο σε άλλη ελληνική ομάδα.

Σύμφωνα με Ισπανό δημοσιογράφο που καλύπτει το ρεπορτάζ της Λας Πάλμας, η φημολογούμενη πρόταση του Ολυμπιακού έφτανε τα 5 εκατομμύρια ευρώ, τη στιγμή που το προηγούμενο καλοκαίρι ο πρόεδρος της ομάδας κοστολογούσε τον Αραούχο στα 10 εκατομμύρια ευρώ. Είναι δεδομένο πως η τιμή ορίζεται από την αγορά, όπως και το ότι ο Αραούχο ανανέωσε το συμβόλαιό του με την ομάδα έως το 2023. Οσο η Λας Πάλμας μένει μακριά από την άνοδο στην Πριμέρα Ντιβιζιόν βεβαίως (αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην 6η θέση της βαθμολογίας), ενδεχομένως και η τιμή να διαφοροποιηθεί, καθώς ο 27χρονος επιθετικός είναι θεωρητικά στην πιο παραγωγική ποδοσφαιρική ηλικία.

Στα λοιπά μεταγραφικά της Ενωσης, θεωρείται δεδομένη η απόκτηση ενός αμυντικού χαφ στην περίοδο του Ιανουαρίου και υπό συνθήκες θα εξεταστεί και κάποια περίπτωση ακραίου επιθετικού.

Σήμερα εκδικάζεται στην UEFA η υπόθεση των πυρσών που άναψαν ορισμένοι οπαδοί της ΑΕΚ κατά τη διάρκεια του αγώνα με την Μπάγερν Μονάχου στο ΟΑΚΑ για την 3η αγωνιστική των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ. Η ΑΕΚ είναι δεδομένο ότι θα τιμωρηθεί για αυτήν τη συμπεριφορά, ελπίζοντας πως αυτή η τιμωρία θα είναι μόνο χρηματική. Τα εισιτήρια της προσεχούς αναμέτρησης με τον Αγιαξ (Τρίτη 27 Νοεμβρίου) στο ΟΑΚΑ, πάντως, δεν έχουν τεθεί σε κυκλοφορία, κάτι που αναμένεται να συμβεί μετά την ανακοίνωση της ποινής.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή