Το «ξενοδοχείο του μέλλοντος» ήρθε

Το «ξενοδοχείο του μέλλοντος» ήρθε

1' 58" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η αναζήτηση ανέσεων είναι κάτι που πάντα κάνει κάποιος όταν επισκέπτεται ένα ξενοδοχείο, είτε πρόκειται για επαγγελματικό ταξίδι, είτε για αναψυχή. Το βολικό κρεβάτι, η ασφάλεια των αντικειμένων μας, τα είδη προσωπικής φροντίδας και οι δυνατότητες να φτιάξουμε στιγμιαίο καφέ ή τσάι είναι πια δεδομένα. Η τεχνολογία έχει εξοπλίσει τα ξενοδοχεία με αυτοματισμούς που μας κάνει να πούμε πως η επόμενη αναζήτησή μας στις μηχανές θα είναι για το «δωμάτιο του μέλλοντος». Μέσα σε ένα τέτοιο δωμάτιο ο επισκέπτης μπορεί να τα ελέγχει όλα από το κινητό του τηλέφωνο: τα φώτα, τη μουσική από την προσωπική του βιβλιοθήκη, το άνοιγμα ή το κλείσιμο στις κουρτίνες και τη θερμοκρασία. Το συγκεκριμένο concept παρουσιάστηκε πρώτη φορά από τον Κωτσόβολο, ενώ όσοι επισκεφτούν την έκθεση Xenia 2018 θα έχουν την ευκαιρία να το γνωρίσουν από κοντά.

Η ξενάγηση στο ξενοδοχείο του μέλλοντος του Κωτσόβολου, εκτός από τους εξελιγμένους αυτοματισμούς, αυτή τη φορά περιλαμβάνει μία ακόμα στάση στο μηχανοστάσιο του μέλλοντος. Με τις σύγχρονες αυτές ολοκληρωμένες λύσεις:

  • αυξάνουμε τον έλεγχο των λειτουργιών του ξενοδοχείου, όπως την ποιότητα του αέρα είτε εντός των δωματίων, είτε του νερού της πισίνας, ακόμα και απομακρυσμένα, αλλά και τον real-time εντοπισμό βλαβών εντός του μηχανοστασίου
  • συμβάλλουμε στην εξοικονόμηση οικονομικών πόρων και ενέργειας της επιχείρησης, για παράδειγμα, μέσα από τους αυτοματισμούς που παρουσιάζει ο Κωτσόβολος δίνεται η δυνατότητα να διακοπεί η κυκλοφορία ζεστού νερού σε ορόφους ή πτέρυγες του ξενοδοχείου που δεν υπάρχει νοικιασμένο δωμάτιο, εξοικονομώντας χρήματα χωρίς να θυσιάζεται στο παραμικρό την εμπειρία των επισκεπτών,
  • αξιοποιούμε εναλλακτικές πηγές ενέργειας όπως είναι η ηλιακή ενέργεια για την ποιοτική παροχή ζεστού νερού χρήσης, συνδυάζοντας ηλιοθερμικούς σταθμούς υψηλής απόδοσης με προηγμένες δεξαμενές νερού και αντλίες θερμότητας, όπως αυτές της Carrier, με αποτέλεσμα την εξοικονόμηση ενέργειας από 60% έως και 95%,
  • εξασφαλίζουμε μείωση των εκπομπών CO2 με αποτέλεσμα το χαμηλότερο περιβαλλοντικό αποτύπωμα.

Η μετατροπή της τεχνολογίας σε εργαλείο εξυπηρέτησης των αναγκών μας είναι το παρόν και το μέλλον στο «ξενοδοχείο του μέλλοντος». Οι συσκευές έρχονται να καλυτερεύσουν την εμπειρία μας και οι υποδομές να αποτελέσουν εργαλείο στα χέρια των ξενοδόχων με αποτέλεσμα να γίνουν αφανείς ήρωες και να προσφέρουν συνολικά ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα διαβίωσης και άνεσης στον επισκέπτη από το check-in μέχρι το check out.

Οι υποδομές του «Ξενοδοχείου του Μέλλοντος» παρουσιάζονται στο περίπτερο του Κωτσόβολου στο εκθεσιακό κέντρο METROPOLITAN EXPOHall 1, Stand C04/D04. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφτείτε το b2b.kotsovolos.gr, ή καλέστε στο 201 28 99 999.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή