Leasing αυτοκινήτου και για τους ιδιώτες – μια ανερχόμενη τάση

Leasing αυτοκινήτου και για τους ιδιώτες – μια ανερχόμενη τάση

1' 56" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Όλοι θα συμφωνήσουμε πως, ακούγοντας τον όρο “leasing αυτοκινήτου” ο συνειρμός που ακολουθεί είναι ότι πρόκειται για κάτι που αφορά αποκλειστικά εταιρίες -και δη μεγάλες. Ωστόσο, αυτό που πλέον φαίνεται ξεκάθαρα, είναι ότι το leasing ενδιαφέρει όλο και περισσότερο όσους έχουν ατομικές επιχειρήσεις, τους ελεύθερους επαγγελματίες καθώς και τους ιδιώτες. Πρόκειται για μια ανερχόμενη “τάση” (και όχι μόνο στην Ελλάδα) καθόλου τυχαία: σε μια δύσκολη οικονομικά εποχή, επαγγελματίες και ιδιώτες το σκέφτονται διπλά πριν δεσμευτούν στο κόστος της αγοράς και συντήρησης ενός αυτοκινήτου. Το leasing αυτοκινήτου προσφέρει μεγαλύτερη ελευθερία, πρακτικότητα και ευελιξία σε περίπτωση που οι ανάγκες μας μεταβληθούν.  

Leasing αυτοκινήτου και για τους ιδιώτες – μια ανερχόμενη τάση-1

Με το leasing αυτοκινήτου (μακροχρόνια μίσθωση) μπορούμε πληρώνοντας ένα σταθερό μηνιαίο ποσό να χρησιμοποιήσουμε το αυτοκίνητο της επιλογής μας για προκαθορισμένο χρονικό διάστημα, χωρίς να δεσμεύσουμε το κεφάλαιό μας για την αγορά του. Επιμερίζουμε το κόστος, γνωρίζοντας και υπολογίζοντας εκ των προτέρων τις δαπάνες μας και παράλληλα, απαλλασσόμαστε από τα άγχη της ιδιοκτησίας που τόσο ταλαιπωρούν τους ιδιοκτήτες αυτοκινήτων (τέλη κυκλοφορίας, έξοδα ασφάλισης, service, μεταπώληση κ.α.) καθώς και τις απρόβλεπτες δαπάνες όπως οι τυχόν ζημιές λόγω ατυχήματος ή οι μηχανικές βλάβες. Με τις υπηρεσίες ενός προγράμματος leasing από τη LeasePlan διασώζονται ο χρόνος και η ενέργεια που θα αφιερωνόταν στη διαχείριση του οχήματος (ή των οχημάτων) σας ώστε να επικεντρωθείτε στις βασικές επιχειρηματικές σας δραστηριότητες (δεν έχετε να προνοήσετε παρά μόνο για τα καύσιμα). Εξασφαλίζετε επίσης ότι θα υπάρχει πάντα στη διάθεσή σας ένα όχημα αντικατάστασης εφόσον χρειαστεί.

Το leasing είναι ιδανικό και για όσους απολαμβάνουν την οδήγηση ενός καινούριου αυτοκινήτου κάθε 3 με 5 χρόνια, επιλέγοντας ελεύθερα τα χαρακτηριστικά που επιθυμούν:  από το μοντέλο και το χρώμα που ταιριάζει στην αισθητική τους, τις επιδόσεις, το είδος καυσίμου που καταναλώνει μέχρι τις πιο updated in- car τεχνολογίες. Εδώ πραγματικά ισχύει η φιλοσοφία του motto “όταν δεν σου ανήκει τίποτα, είσαι ελεύθερος να έχεις τα πάντα”! Σε χώρες όπως η Βρετανία, εξάλλου, όπου η ιδιοκτησία αυτοκινήτου δεν είναι εκ των ων ουκ άνευ, σύμφωνα με τα πιο πρόσφατα στατιστικά στοιχεία, τα πλεονεκτήματα του leasing αυτοκινήτων για ιδιώτες απολαμβάνουν πάνω από 1.6 εκατομμύρια άνθρωποι.

Leasing αυτοκινήτου και για τους ιδιώτες – μια ανερχόμενη τάση-2

Αφιερώστε λίγο χρόνο για ν’ ανακαλύψετε αν η μίσθωση αυτοκινήτου είναι η πλέον ενδεδειγμένη επιλογή για σας: επισκεφτείτε το www.leaseplan.gr όπου θα ενημερωθείτε επιπλέον για τα Special Deals που συνεχώς ανανεώνονται και για τις επετειακές προτάσεις για τα 15 χρόνια λειτουργίας της LeasePlan στην Ελλάδα!

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή