Διακοπή υδροδότησης λόγω εργασιών σε περιοχές της Θεσσαλονίκης

Διακοπή υδροδότησης λόγω εργασιών σε περιοχές της Θεσσαλονίκης

51" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σε εξέλιξη βρίσκεται διακοπή νερού στο Κορδελιό και στην περιοχή του Ευόσμου, σύμφωνα με ενημέρωση της ΕΥΑΘ, ενώ αυτή την ώρα πραγματοποιούνται εργασίες αποκατάστασης διαρροής αγωγού.

Η διακοπή της υδροδότησης άρχισε στη 1 το μεσημέρι και θα διαρκέσει έως τις 10 το βράδυ, όπως αναφέρεται στην σχετική ανακοίνωση. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΥΑΘ:

«Από την Εταιρεία Υδρευσης και Αποχέτευσης Θεσσαλονίκης ανακοινώνεται ότι σήμερα Τετάρτη 28 Νοεμβρίου 2018 από τις 13:00 μ.μ έως τις 22:00 μ.μ. θα πραγματοποιηθούν εργασίες αποκατάστασης διαρροής αγωγού Φ400mm στην οδό 3ης Σεπτεμβρίου – Ούλωφ Πάλμε, του Δήμου Κορδελιού – Ευόσμου. 

Λόγω των εργασιών θα υπάρξει διακοπή υδροδότησης κατά το ανωτέρω χρονικό διάστημα στην περιοχή που περικλείεται από τις οδούς Παπανδρέου Ανδρέα, Λεωφόρος Καραμανλή Κων/νου, Διαλογής, Μοναστηρίου, Κατσαντώνη, Πολυτεχνείου του Δήμου Κορδελιού – Ευόσμου και στις παρακείμενες σε αυτές οδούς καθώς και σε όλη την περιοχή του Κορδελιού.

Οι εργασίες που θα εκτελεστούν κρίνονται απαραίτητες για την αποκατάσταση της καλής λειτουργίας του δικτύου στην περιοχή και θα καταβληθούν προσπάθειες για την όσο το δυνατό ταχύτερη αποκατάσταση της υδροδότησης». 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή