Χαμηλοί τόνοι, παρά τα παράπονα από Δώνη

Χαμηλοί τόνοι, παρά τα παράπονα από Δώνη

1' 44" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με ψυχραιμία αντιμετωπίστηκαν απ’ όλους στον Παναθηναϊκό τα απόνερα της ήττας από τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο και κυρίως η κακή εμφάνιση απέναντι σε μια ομάδα που βρίσκεται χαμηλά στη βαθμολογία. Τέσσερις ημέρες μετά τον αγώνα Κυπέλλου όπου παραλίγο να ηττηθούν από την Ιεράπετρα, οι «πράσινοι» έδειξαν ξανά κακό πρόσωπο απέναντι σε μια άλλη ομάδα της Κρήτης, χωρίς αυτή τη φορά να αποφύγουν το μοιραίο. Ο Γιώργος Δώνης έχει τονίσει κατά καιρούς ότι, στη διάρκεια μιας μεγάλης περιόδου και ειδικά όταν υπάρχουν δύσκολες συνθήκες, θα έλθουν και ήττες, θα έλθουν και άσχημες εμφανίσεις. Ηταν προετοιμασμένος για τις ανηφοριές της διαδρομής και δεν ανέβασε πολύ τους τόνους, παρότι ήταν εμφανής η απογοήτευσή του από τα «φτηνά» λάθη που στοίχισαν την ήττα.

Θέμα κούρασης δεν υπάρχει σε σημείο να δικαιολογεί αυτή την «κοιλιά» περίπου στα μισά του πρωταθλήματος. Και σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των μελών του τεχνικού επιτελείου που ζουν την καθημερινότητα της ομάδας, δεν υπάρχει ούτε θέμα κακής νοοτροπίας των νεαρών παικτών, που είδαν την αξία τους να απογειώνεται μέσα σε λίγους μήνες και μέχρις ενός σημείου θα ήταν λογικό να χάσουν τον προσανατολισμό τους. Εχει γίνει πολλή δουλειά απ’ όλους για να μείνουν οι «μικροί» με τα πόδια στη γη ώστε να μην παρασυρθούν από κάποιες επιτυχίες που, αν τις αναλύσουν με λάθος τρόπο, θα αποδειχθούν στο τέλος εφήμερες.

Η αλήθεια είναι ότι χρειάστηκε πολλή δουλειά από τους πιο έμπειρους για να μην παρασυρθούν οι νεαροί από τις Σειρήνες. Για παράδειγμα, δεν είναι εύκολο ο 20χρονος παίκτης Μπουζούκης να μείνει ανεπηρέαστος μαθαίνοντας ότι η Ιντερ έχει στείλει άνθρωπό της να τον παρακολουθήσει, όπως τονίζεται σε δημοσιεύματα ιταλικών ΜΜΕ. Και ο Μπουζούκης δεν είναι ο μόνος «πράσινος» που, μαζί με την αγωνιστική, έχει εκτινάξει και τη χρηματική του αξία. Αν και η διοίκηση του Παναθηναϊκού έχει αποφασίσει να μην μπει σε διαδικασία πωλήσεων, υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον από το εξωτερικό για ορισμένους παίκτες και δεν αποκλείεται σύντομα να προκύψουν συγκεκριμένες προτάσεις.

• Υστερα από δεύτερες σκέψεις, αποφασίστηκε να μην κάνει εγχείρηση ο Κότσαρης αλλά να αντιμετωπίσει τον τραυματισμό του με εντατικές θεραπείες, έστω κι αν αυτό σημαίνει μεγαλύτερη αποχή από τα γήπεδα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή