ΑΝΕΛ: Καταψηφίζουμε τις Πρέσπες και αποσύρουμε τους υπουργούς από την κυβέρνηση

ΑΝΕΛ: Καταψηφίζουμε τις Πρέσπες και αποσύρουμε τους υπουργούς από την κυβέρνηση

47" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Εμμένουν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες στη στάση τους να καταψηφίσουν τη Συμφωνία των Πρεσπών και να αποσύρουν τους υπουργούς τους από την κυβέρνηση χωρίς ωστόσο να την ρίξουν.

Στη σημερινή, έκτακτη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας που συγκάλεσε ο πρόεδρος του κόμματος και υπουργός Άμυνας, Πάνος Καμμένος, οι ΑΝΕΛ συμφώνησαν πως δεν θα ψηφίσουν τη συμφωνία των Πρεσπών.

Οι υπουργοί τους θα αποχωρήσουν από την κυβέρνηση προκαλώντας ανασχηματισμό ενώ, σύμφωνα με πληροφορίες ο κυβερνητικός εταίρος δεν φέρεται διατεθειμένος να ρίξει την κυβέρνηση, αφού δεν θα στηρίξει το ενδεχόμενο πρότασης μομφής.

Οι διαφωνίες που υπάρχουν στο εσωτερικό – Θανάσης Παπαχριστόπουλος και Κώστας Κατσίκης εκφράζουν αντίθετες απόψεις – αναμένεται να απασχολήσουν την ΚΟ το επόμενο διάστημα.

Πάντως, πληροφορίες να αναφέρουν πως ο Πάνος Καμμένος έθεσε εκ νέου ζήτημα κομματικής πειθαρχίας.

Σύμφωνα με τις τελευταίες εξελίξεις στα Σκόπια, η βουλή της πΓΔΜ αναμένεται να κυρώσει τη Συμφωνία στις 15 Ιανουαρίου κάτι που σημαίνει ότι εντός Φεβρουαρίου το ίδιο θα κληθεί να πράξει και το ελληνικό κοινοβούλιο.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή