Θετικό φινάλε α΄ γύρου θέλει ο Παναθηναϊκός

Θετικό φινάλε α΄ γύρου θέλει ο Παναθηναϊκός

1' 27" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Να μείνει σε τροχιά πεντάδας ώστε να έχει καθαρό ευρωπαϊκό ορίζοντα είναι ο βασικός βαθμολογικός στόχος του Παναθηναϊκού στα δύο παιχνίδια που υπολείπονται για τη συμπλήρωση μέχρι το τέλος του 2018 του α΄ γύρου του πρωταθλήματος. Οι αναμετρήσεις αυτές είναι δύσκολες, με πρώτο αντίπαλο τον (2ο στη βαθμολογία) Ατρόμητο την ερχόμενη Κυριακή στο ΟΑΚΑ και επόμενο τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο στις 23 Δεκεμβρίου, στο χριστουγεννιάτικο φινάλε του α΄ γύρου. Παρότι δεν υπάρχει λόγω τιμωρίας δικαίωμα συμμετοχής σε κάποια ευρωπαϊκή διοργάνωση την ερχόμενη περίοδο, θα είναι σπουδαία υπόθεση για τον Παναθηναϊκό αν ξεχρεώσει την ποινή του εφέτος, σε μια χρονιά που όλοι την περίμεναν πολύ πιο δύσκολη λόγω των μεταγραφικών περιορισμών που δεν θα μπορούσαν να επιτρέψουν τη δημιουργία μιας πιο ανταγωνιστικής ομάδας, ακόμα κι αν δεν υπήρχαν τα μεγάλα οικονομικά προβλήματα. Αν καταφέρει να ξεχρεώσει την ποινή του, θα τινάξει από πάνω του ένα μεγάλο «βαρίδι» και θα ξεκινήσει την επόμενη περίοδο με καλύτερες προοπτικές.

Με κόσμο στην Κρήτη

Σε αντίθεση με τη συνηθισμένη τακτική του στα εκτός έδρας ματς του πρωταθλήματος, ο Παναθηναϊκός ζήτησε και πήρε εισιτήρια για τον αγώνα Κυπέλλου με τον Κισσαμικό (Τετάρτη 19/12, 15.30). Αν και η πρόκριση δεν έχει κριθεί ακόμα (οι δύο ομάδες ισοβαθμούν στους 4 β. ο ηττημένος έχει θεωρητικό κίνδυνο αποκλεισμού), το παιχνίδι δεν θεωρείται υψηλής επικινδυνότητας, γι’ αυτό και οι «πράσινοι» θα έχουν δική τους τη θύρα 4 στα Περιβόλια. Τα εισιτήρια κοστίζουν 10 ευρώ.

• Στον εκτός έδρας αγώνα με τη Λαμία της 17ης αγωνιστικής αποφασίστηκε να εκτίσει ο Εμάνουελ Ινσούα την ποινή της μιας αγωνιστικής που του επιβλήθηκε λόγω της συμπλήρωσης τεσσάρων κίτρινων καρτών στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ.

• Μέχρι μεθαύριο περιμένει ο Παναθηναϊκός την απάντηση του Ρινάλντι στην πρόταση διακανονισμού της οφειλής (περίπου 720.000 ευρώ) που του έκανε.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή