«Ευαγγελισμός»: Δεν στοιχειοθετείται βιασμός του 19χρονου

«Ευαγγελισμός»: Δεν στοιχειοθετείται βιασμός του 19χρονου

36" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Δεν στοιχειοθετείται βιασμός του 19χρονου που κατηγορείται για τη δολοφονία της φοιτήτριας στη Ρόδο, σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε το νοσοκομείο «Ευαγγελισμός».

Υπενθυμίζεται ότι την Τρίτη ο 19χρονος μεταφέρθηκε στον Ευαγγελισμό έπειτα από τον ξυλοδαρμό του από συγκρατούμενους του στις φυλακές Αυλώνα

«Σε συνέχεια των όσων λέγονται και γράφονται στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης και στο διαδίκτυο αναφορικά με τον «βιασμό» του 19χρονου κρατούμενου Α.Λ. που προσήλθε το απόγευμα της 10ης Δεκεμβρίου κατά τη διάρκεια Γενικής Εφημερίας στο Τμήμα

Επειγόντων Περιστατικών του Ευαγγελισμού, σας γνωρίζουμε ότι σύμφωνα με τα καταγραφέντα τόσο στο Βιβλίο Συμβάντων, όσο και στην από 12.12.2018 έγγραφη ιατρική γνωμάτευση του εφημερεύοντος Διευθυντή του Γ΄Χειρουργικού Τμήματος, για τον ως άνω αναφερόμενο δεν στοιχειοθετείται "βιασμός"», αναφέρει σε σχετική ανακοίνωση ο «Ευαγγελισμός».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή