Καβάλα: Τροχαίο με τρεις νεκρούς μετανάστες στην Εγνατία Οδό (φωτογραφίες)

Καβάλα: Τροχαίο με τρεις νεκρούς μετανάστες στην Εγνατία Οδό (φωτογραφίες)

56" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ένα ακόμη πολύνεκρο τροχαίο με μετανάστες σημειώθηκε το πρωί στον οδικό άξονα της Εγνατίας Οδού, στη Βόρεια Ελλάδα.

Λίγο μετά τον κόμβο της Χρυσούπουλης Καβάλας, όχημα, το οποίο μετέφερε παράνομα μετανάστες, ξέφυγε από το οδόστρωμα με αποτέλεσμα να ανατραπεί και να τυλιχθεί στις φλόγες.

Καβάλα: Τροχαίο με τρεις νεκρούς μετανάστες στην Εγνατία Οδό (φωτογραφίες)-1

Σύμφωνα με πηγές της Αστυνομίας, από το όχημα ανασύρθηκαν νεκροί, πιθανότατα απανθρακωμένοι, τρεις επιβάτες, ενώ άλλοι τρεις μεταφέρθηκαν τραυματισμένοι σε νοσοκομείο. Κατά τις ίδιες πηγές, στο ίδιο όχημα επέβαιναν ακόμη τρία άτομα που είναι καλά στην υγεία τους.

Το δυστύχημα συνέβη γύρω στις 6.30 το πρωί στο ρεύμα προς Θεσσαλονίκη. Όπως έγινε γνωστό, την ώρα εκείνη το συγκεκριμένο ρεύμα ήταν κλειστό, καθώς είχε προηγηθεί, τρεις ώρες νωρίτερα, ανατροπή νταλίκας.

Καβάλα: Τροχαίο με τρεις νεκρούς μετανάστες στην Εγνατία Οδό (φωτογραφίες)-2

 

 

Το όχημα που μετέφερε τους μετανάστες φαίνεται ότι δεν συμμορφώθηκε στις υποδείξεις της Τροχαίας που εξέτρεπε στο σημείο την κυκλοφορία των οχημάτων και στην προσπάθεια να αποφύγει την ακινητοποιημένη νταλίκα βγήκε από το οδόστρωμα και ανατράπηκε.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή