Με αλυσίδες η κίνηση στην Αχαΐα – Εγκλωβίστηκε το λεωφορείο που μεταφέρει στρατιωτικό άγημα στα Καλάβρυτα (φωτογραφίες)

Με αλυσίδες η κίνηση στην Αχαΐα – Εγκλωβίστηκε το λεωφορείο που μεταφέρει στρατιωτικό άγημα στα Καλάβρυτα (φωτογραφίες)

1' 24" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με χιονοπτώσεις σήμερα ολόκληρη η επαρχία Καλαβρύτων, ημέρα μνήμης από τη ναζιστική θηριωδία. Με προβλήματα πραγματοποιείται η κυκλοφορία των οχημάτων στα ορεινά και ημιορεινά της Αχαΐας.

Λίγο πριν τις 10 το πρωί της Πέμπτης, ημέρα μνήμης του Ολοκαυτώματος των Καλαβρύτων, έριχνε πυκνό χιόνι στην ευρύτερη περιοχή, με αποτέλεσμα η Αστυνομία να αυξήσει τα μέτρα ασφαλείας.

Με αλυσίδες η κίνηση στην Αχαΐα – Εγκλωβίστηκε το λεωφορείο που μεταφέρει στρατιωτικό άγημα στα Καλάβρυτα (φωτογραφίες)-1

Σύμφωνα με πληροφορίες του patrastimes, ακινητοποιήθηκε στην Κερνίτσα το λεωφορείο που μεταφέρει το στρατιωτικό άγημα που θα έπαιρνε μέρος στις σημερινές εκδηλώσεις για την επέτειο του Ολοκαυτώματος, καθώς δεν διέθετε αντιολισθητικές αλυσίδες.

Επίσης, επί ποδός βρίσκεται ο κρατικός μηχανισμός προκειμένου να μην αντιμετωπίσει πρόβλημα στην μετάβασή του, λόγω της χιονόπτωσης, το αυτοκίνητο που μεταφέρει στα Καλάβρυτα τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο.

Νωρίτερα το πρωί, ένα όχημα ενός επισήμου καλεσμένου του Δήμου Καλαβρύτων στις εκδηλώσεις, χρειάστηκε τη βοήθεια περιπολικού για να απεγκλωβιστεί από το χιόνι.

Με αλυσίδες η κίνηση στην Αχαΐα – Εγκλωβίστηκε το λεωφορείο που μεταφέρει στρατιωτικό άγημα στα Καλάβρυτα (φωτογραφίες)-2

Στους δρόμους του ορεινού δικτύου εκτελούν εργασίες από το πρωί με μηχανήματα της Περιφέρειας, ώστε να μην δημιουργηθούν περαιτέρω προβλήματα.

Σύμφωνα με την Αστυνομία και τη Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας Αχαΐας, από το πρωί της Πέμπτης σε όλα τα ορεινά και ημιορεινά, από ύψος 700 μέτρων και πάνω, η χιονόπτωση είναι πυκνή και η κυκλοφορία διεξάγεται υποχρεωτικά με τη χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων.

Χιόνι πέφτει στον Χελμό, στον Ερύμανθο και στο Παναχαϊκό.

Αντιολισθητικές αλυσίδες πρέπει να φέρουν στα ΙΧ τους όσοι οδηγοί κινούνται: Από Πούντα προς Καλάβρυτα, από το ύψος της Κερνίτσας και πάνω, από Αίγιο προς Καλάβρυτα, μετά την Φτέρη και από Χαλανδρίτσα προς Καλάβρυτα, μετά το Μάνεσι, προς Βλασία.

Η Αστυνομία έχει απαγορεύσει την κυκλοφορία στο οδικό δίκτυο Πούντα – Καλάβρυτα για τα φορτηγά.

Προβλήματα παρουσιάζονται, χωρίς να έχουν κλείσει οι δρόμοι, στην Καλαβρύτων – Κλειτορίας, στον αυχένα Πριολίθου.

Πηγή: kalavrytanews/patrastimes

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή