Διαζύγιο του Αρη με τον Κίκε Ερνάντεθ

Διαζύγιο του Αρη με τον Κίκε Ερνάντεθ

1' 8" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το μεσημέρι της Πέμπτης ο Κίκε Ερνάντεθ με δηλώσεις του σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης είχε κάνει γνωστό πως ήθελε να παραμείνει στην τεχνική ηγεσία του Αρη, υπό προϋποθέσεις. Λίγες ώρες αργότερα πληροφορήθηκε από τον μάνατζέρ του ότι η διοίκηση της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ δεν επιθυμεί να ανανεώσει την συνεργασία μαζί του μιας και υπάρχει διαφορά απόψεων σε σημαντικά ζητήματα όπως αυτό του μεταγραφικού σχεδιασμού.

Το πρωί της Παρασκευής η ΠΑΕ Αρης επισημοποίησε το διαζύγιο των δύο πλευρών: «Η ΠΑΕ Αρης ανακοινώνει ότι δεν θα ενεργοποιήσει το δικαίωμα ανανέωσης της συνεργασίας της με τον Κίκε Ερνάντεθ για τον επόμενο χρόνο. Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΑΕ θα ήθελε να ευχαριστήσει τον Κίκε Ερνάντεθ για την πολύτιμη προσφορά του και τη μεγάλη του συμμετοχή στη φετινή πορεία της ομάδας και να του ευχηθεί κάθε επιτυχία στα μελλοντικά του σχέδια».

Οι «κιτρινόμαυροι» βρίσκονται ήδη σε αναζήτηση νέου προπονητή και όλα δείχνουν ότι θα προτιμήσουν και πάλι την ισπανική αγορά. Μάλιστα ήδη ο Μάνελ Φερέρ, μάνατζερ του Ερνάντεθ, έχει προτείνει τον Λούις Θέσαρ, πρώην προπονητή της Ταραγόνα, και τον Σάντσεθ ο οποίος εργάστηκε στη Θέλτα.

Οπως είναι φυσιολογικό από τη στιγμή που η θέση του προπονητή είναι κενή, σταματά κάθε μεταγραφική κίνηση, ακόμη και οι αποχωρήσεις ποδοσφαιριστών. Πάντως αυτοί οι ανήκουν ακόμη στο δυναμικό της ομάδας, πληροφορήθηκαν από τους αρχηγούς πως θα εισπράξουν το μεγαλύτερο μέρος από τα χρήματα που τους οφείλονται.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή