Συμφωνία Αρη με Μπατιόν

1' 56" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το μέτωπο της παραμονής του Αβραάμ Παπαδόπουλου στον Αρη παραμένει ανοιχτό και ο Λάμπρος Σκόρδας δεν δείχνει διατεθειμένος να παραχωρήσει τον ποδοσφαιριστή σε ελληνικό σύλλογο. Μάλιστα όπως έχει δηλώσει ο ίδιος δεν τον ενδιαφέρει να χάσει το ερχόμενο καλοκαίρι τον ποδοσφαιριστή, ο οποίος μένει ελεύθερος, χωρίς να μπουν χρήματα στο «κιτρινόμαυρο» ταμείο. Μέχρι να κλείσει το συγκεκριμένο θέμα όμως οι διοικούντες την ΠΑΕ δεν μένουν με σταυρωμένα τα χέρια. Χθες ήρθαν σε συμφωνία με τον Ρομπέρτο Μπατιόν, ο οποίος θα βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη στις 28 Ιουνίου για να υπογράψει το συμβόλαιο συνεργασίας με τον Αρη. Ο 26χρονος Αργεντίνος μέσος, αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της πατρίδας του με τη φανέλα της Αρχεντίνος Τζούνιορς, με την οποία τη φετινή περίοδο είχε 27 συμμετοχές και σημείωσε τέσσερα γκολ. Πρώτος σταθμός της καριέρας του ήταν η Κλαμπ Ατλέτικο Ουνιόν με την οποία σε 84 εμφανίσεις είχε βρει τέσσερις φορές τον δρόμο για τις αντίπαλες εστίες.

Εν τω μεταξύ, έφτασε χθες στη Θεσσαλονίκη το μεταγραφικό απόκτημα του Αρη, Πιέτρ Βλόνταρτσικ ο οποίος εξεπλάγη όταν είδε τους οπαδούς της νέας του ομάδας να τον περιμένουν στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» και εμφανίστηκε διαβασμένος για τους «κιτρινόμαυρους»: «Ηρθα με μεγάλες φιλοδοξίες σε μία ομάδα που παίζει στο Κύπελλο ΟΥΕΦΑ. Θέλω να ανταποκριθώ στις απαιτήσεις και να μπορέσω να πετύχω όσα γίνεται περισσότερα με τον Αρη. Ξέρω τον Κόκε από τους ποδοσφαιριστές αλλά και τον Ντούσαν Μπάγιεβιτς που είναι ένας προπονητής με θητεία σε αρκετές ομάδες και στο Τσάμπιονς Λιγκ».

Στον Αρη εξετάζουν και την περίπτωση του Αλεχάντρε Ντάνιελ Λέμπο. Ο Ουρουγουανός ποδοσφαιριστής ανήκει στην Ντανούμπιο και είναι κάτοχος ιταλικού διαβατηρίου. Μάλιστα έχει κάνει και ένα πέρασμα από την Ευρώπη, φορώντας  τη φανέλα της Μπέτις από το 2003 ώς το 2007 με την οποία αγωνίστηκε 75 φορές και είχε σημειώσει τρία γκολ. Ο 30χρονος Ουρουγουανός έχει περάσει από την Πάρμα, ενώ έχει αγωνιστεί και στις Νασιονάλ και Μπέλα Βίστα. Είναι 44 φορές διεθνής με την εθνική ομάδα της Ουρουγουάης (4 γκολ).

– Στον Ηρακλή, έχουν έρθει σε προφορική συμφωνία με τον Ζερζ Ντιε. Μάλιστα ο 30χρονος αμυντικός από την Ακτή Ελεφαντοστού, ο οποίος την περσινή σεζόν αγωνιζόταν στην 2η κατηγορία του γαλλικού πρωταθλήματος με τη φανέλα της Αζαξιό αναμένεται τις επόμενες ημέρες στη Θεσσαλονίκη προκειμένου να επισημοποιήσει τη συμφωνία του με τους «κυανόλευκους». Στη Θεσσαλονίκη έφτασε χθες ο Ντένις Επστάιν, ο οποίος αναμένεται να υπογράψει στον «Γηραιό».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT