O Oλυμπιακός τον τίτλο, η ΚΟΕ την… πρωτοτυπία

O Oλυμπιακός τον τίτλο, η ΚΟΕ την… πρωτοτυπία

1' 3" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η κατάκτηση και του Κυπέλλου Ελλάδος από την ανδρική ομάδα του Ολυμπιακού επιβεβαίωσε την άριστη αγωνιστική χρονιά των «ερυθρολεύκων», οι οποίοι πανηγύρισαν το νταμπλ με 30 νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια. Στον τελικό νίκησαν τη Βουλιαγμένη με 11-10, σε ένα παιχνίδι που αποτέλεσε διαφήμιση για ένα άθλημα το οποίο φέτος στιγματίστηκε από πολλά προβλήματα και κακό προγραμματισμό.

Ακόμη και το «φάιναλ φορ» διεξήχθη με τρεις ομάδες, καθώς κανένας από τους διοργανωτές δεν ενδιαφέρθηκε να βρεθεί μια λύση για να αποφευχθεί αυτή η… παγκόσμια πρωτοτυπία. Η διοργάνωση είχε προγραμματιστεί να γίνει στη Λάρισα και ελάχιστες ώρες πριν από την έναρξή της μεταφέρθηκε στο Παλαιό Φάληρο για λόγους ασφαλείας. Τις ίδιες ημέρες διεξαγόταν και η προκριματική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος νέων ανδρών, αλλά η ΚΟΕ δεν μερίμνησε να αλλάξει τις ημερομηνίες. Ετσι, έχει δίκιο η Βουλιαγμένη να διαμαρτύρεται καθώς κάποιοι από τους καλύτερους νέους πολίστες της βρίσκονταν στη Μάλτα, όπου εκπροσωπούσαν την Εθνική Ελλάδος.

• Στη διοργάνωση της Μάλτας, η εθνική νέων ανδρών τερμάτισε στην πρώτη θέση και αναμένεται να έχει μια καλή κλήρωση στο Ευρωπαϊκό Νέων που θα διεξαχθεί στη Γεωργία.

• Την Πέμπτη αναμένεται να γίνει η πρώτη συγκέντρωση της εθνικής ανδρών. Θα πραγματοποιήσουν δίμηνη προετοιμασία ενόψει του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος της Βουδαπέστης. Ο πρώτος αντίπαλος της Εθνικής θα είναι το Μαυροβούνιο (14/7).

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT