Κ. Καραμανλής: Να στηρίξουμε την παράταξη

Κ. Καραμανλής: Να στηρίξουμε την παράταξη

1' 23" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

 Mήνυμα στήριξης στην εκλογική προσπάθεια της Νέας Δημοκρατίας, την οποία συνέδεσε ευθέως με «τη διασφάλιση της πολιτικής σταθερότητας στον τόπο», έστειλε χθες ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής. Επ’ ευκαιρία της ονομαστικής του εορτής, από το γραφείο του κοινοποιήθηκε η προτροπή που απηύθυνε σε όσους τον επισκέπτονταν. «Να στηρίξουμε την παράταξή μας», επεσήμανε ο κ. Καραμανλής, προσθέτοντας πως «όσο ισχυρότερη είναι η Νέα Δημοκρατία, τόσο περισσότερο διασφαλίζεται η αναγκαία για τον τόπο πολιτική σταθερότητα».

Η πρωτοβουλία του πρώην πρωθυπουργού, τον οποίο χθες επισκέφθηκε πλήθος στελεχών της Ν.Δ. μεταξύ των οποίων και η κ. Ντόρα Μπακογιάννη, έγινε δεκτή με ικανοποίηση από το Μέγαρο Μαξίμου, καθώς δημιουργεί συνθήκες συστράτευσης της Νέας Δημοκρατίας πριν από την κρίσιμη μάχη της Κυριακής. Σύμφωνα με πληροφορίες, δε, ο κ. Αντ. Σαμαράς κάλεσε, χθες, στο τηλέφωνο τον προκάτοχό του με τον οποίο είχαν σύντομη συζήτηση. Λίγη ώρα αργότερα, ο κ. Σαμαράς εμφανιζόταν πλαισιωμένος από τους κ. Βαγγέλη Μεϊμαράκη και Δημήτρη Αβραμόπουλο στη χθεσινή εκδήλωση για την επέτειο της «Μάχης της Κρήτης», ενώ σήμερα ο υπουργός Εξωτερικών θα περιοδεύσει στην Ηλεία.

Από την πλευρά της, η κ. Ντόρα Μπακογιάννη, που προ ημερών είπε δημοσίως πως έχει να συνομιλήσει με τον πρωθυπουργό εδώ και δύο χρόνια, έχει επαναλάβει πλειστάκις την ανάγκη σταθερότητας στη χώρα, απορρίπτοντας το δίλημμα του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και του Ευ. Βενιζέλου για κυβερνητική αποσταθεροποίηση σε περίπτωση που τα εκλογικά αποτελέσματα είναι αρνητικά για τη δικομματική ή την «Ελιά» αντίστοιχα. Παράλληλα, έδωσε το «παρών» και στην προχθεσινή παρουσίαση του αναπτυξιακού σχεδίου της κυβέρνησης. Ο κ. Σαμαράς, ο οποίος σήμερα μεταβαίνει στα Ιωάννινα, θα επιδιώξει να «κλέψει» τις εντυπώσεις στο κλείσιμο της προεκλογικής περιόδου με το τόλμημα της πραγματοποίησης της κεντρικής προεκλογικής συγκέντρωσης των Αθηνών στο Σύνταγμα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT