Με Δέλλα στη Φούτμπολ Λιγκ η ΑΕΚ

Με Δέλλα στη Φούτμπολ Λιγκ η ΑΕΚ

2' 1" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το πιο σκοτεινό κεφάλαιο στην ιστορία της ΑΕΚ έκλεισε και τυπικά χθες το απόγευμα, με την Ενωση να δίνει τον τελευταίο της αγώνα στη Γ΄ Εθνική (3-1 τον Πανναξιακό) και να ατενίζει το μέλλον της σε… επαγγελματικά επίπεδα πλέον, προχωρώντας στην ανανέωση της συνεργασίας της με τον Τραϊανό Δέλλα για έναν ακόμη χρόνο.

Ο Δέλλας θα παραμείνει και την επόμενη χρονιά, όπως ανακοίνωσε χθες το μεσημέρι η ΑΕΚ, συνεπώς θα έχει ακόμη μία σεζόν την ευκαιρία να αποδείξει τις προπονητικές του ικανότητες και σε υψηλότερο επίπεδο. Αν και προ μερικών μηνών η αποχώρησή του φάνταζε δεδομένη από την τεχνική ηγεσία της ομάδας, η κατάσταση άλλαξε όταν έγινε αντιληπτό πως μάλλον είναι αδύνατο για οποιαδήποτε ομάδα στον κόσμο να κερδίσει όλα τα παιχνίδια μιας χρονιάς με πάνω από τρία γκολ διαφορά ανά παιχνίδι. Στα θετικά της παραμονής Δέλλα είναι το γεγονός πως είναι πλήρως ενημερωμένος για όλες τις μεταγραφικές κινήσεις που πραγματοποιήθηκαν τον χειμώνα έχοντας δώσει τη συγκατάθεσή του, αλλά κυρίως η προσδοκώμενη εμπειρία που αναμένεται να κερδίσει την επόμενη χρονιά. Αυτή η πειραματική ως προς όλες τις απόψεις σεζόν πιθανότατα θα βελτιώσει και τον ίδιο, αποφεύγοντας τα ίδια λάθη.

Η χρονιά που φεύγει, θα ξεχαστεί πολύ σύντομα ως προς το αγωνιστικό της σκέλος, αλλά σίγουρα θα κατοικεί για αρκετό καιρό ακόμα στους φίλους της ΑΕΚ που στήριξαν μαζικά την ομάδα σε όλους τους φετινούς αγώνες. Από σήμερα αρχίζει μια συζήτηση ως προς το μέλλον των ποδοσφαιριστών και οι αποφάσεις θα ληφθούν έπειτα από συνεννόηση των Δέλλα, Λυμπερόπουλου και Μπάγεβιτς, με κριτήριο τόσο την αγωνιστική τους παρουσία τη χρονιά που μόλις ολοκληρώθηκε, όσο και την προοπτική τους στην ΑΕΚ των επόμενων ετών.

Στον χθεσινό αγώνα με τον Πανναξιακό, ο Δέλλας είχε την ευκαιρία να βγάλει μερικά ακόμη συμπεράσματα και να δοκιμάσει τις αντοχές των πιο νεαρών παικτών της ομάδας. Η νίκη ήρθε εύκολα με 3-1, με τον Ανάκογλου να σημειώνει δύο γκολ, στο 7΄ και το 30΄, ωστόσο η… είδηση της αναμέτρησης ήταν η είσοδος τριών 17χρονων παιδιών, που πέρασαν στο παιχνίδι στο 56΄. Συγκεκριμένα, αγωνίστηκαν οι Βιδάλης, Βλαχομήτρος και Τσέλιος με τους δύο πρώτους να συνεργάζονται άψογα στο τρίτο γκολ που σημείωσε ο Βλαχομήτρος με κεφαλιά στο 80΄. Νωρίτερα, η ομάδα της Νάξου είχε μειώσει με τον Ρόβα στο 60΄.

ΑΕΚ: Ντούνης, Γεωργέας (56΄ Βιδάλης), Τσιρίλο (56΄ Τσέλιος), Τζανετόπουλος, Πεταυράκης, Κορδέρο, Ρόβας, Ανάκογλου, Πλατέλλας, Πόποβιτς (56΄ Βλαχομήτρος), Γροντής.

ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ: Τσαϊλάκης, Καρελέμογλου, Παναγιωτίδης, Μεσημέρης (46΄ Βούλγαρης), Μποδόνιας, Κατσάνης, Μπανακάκης, Καλογέρης (58΄ Σάντα), Χαμηλοθώρης, Λίμα (78΄ Ευριπιώτης), Ρόβας.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT