Αντιμέτωπη με τα λάθη της και το μέλλον η ΑΕΚ

Αντιμέτωπη με τα λάθη της και το μέλλον η ΑΕΚ

55" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ακόμη μία απογοητευτική εμφάνιση ήρθε να προστεθεί στην κακή χρονιά που διανύει η ΑΕΚ. Το 0-0 με την ΑΕΛ στον τραγικό αγωνιστικό χώρο του «AEL FC ARENA» δεν προξενεί τόσο μεγάλη έκπληξη με βάση αυτά που δείχνει η ΑΕΚ φέτος, όμως αυτό που δημιουργεί ερωτήματα είναι η προσέγγιση από τον ίδιο τον προπονητή της. Ο Μαρίνος Ουζουνίδης στάθηκε στον κακό αγωνιστικό χώρο και στα διαιτητικά σφυρίγματα, αρνούμενος να αναλάβει τις δικές του ευθύνες για μία ακόμη προβληματική εμφάνιση. Η ευθύνη, βεβαίως, δεν είναι μονάχα του προπονητή της ομάδας, αλλά και της διοίκησης. Κατά κάποιους, μάλιστα, η διοίκηση έχει ακόμα μεγαλύτερες ευθύνες δεδομένων των επιλογών που γίνονται σε πρόσωπα ενώ η ΑΕΚ δεν έχει έρθει καν σε συμφωνία με κάποιον ποδοσφαιριστή ενόψει Ιανουαρίου, επιλέγοντας ως βασικό στόχο τον Αργεντινό Αρέγκι.

Η πολύπλοκη υπόθεση αναφορικά με το πού ανήκει ο ποδοσφαιριστής δημιουργεί τεράστια ερωτήματα αναφορικά με την επάρκεια των στελεχών σε καίριες θέσεις, με βασικό υπεύθυνο τον τεχνικό διευθυντή Νίκο Λυμπερόπουλο. Αναμφίβολα, η παρουσία ενός μεταγραφικά δικτυωμένου ανθρώπου που να είναι ικανός να κλείσει άμεσα συμφωνίες κρίνεται επιβεβλημένη, όπως επίσης και ο προγραμματισμός για τη νέα χρονιά.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή