Η πολιτιστική ατζέντα της Πέμπτης

Η πολιτιστική ατζέντα της Πέμπτης

1' 24" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Εκθεση του Lionel Esteve με τίτλο «Some Waves» εγκαινιάζεται στις 8 μ.μ. στην γκαλερί Bernier/Eliades (Επταχάλκου 11).

Εναρξη του Athens Technopolis Jazz Festival με τις εμφανίσεις των Egy Kiss Erzsi Zene (9 μ.μ.), Tamuz Nissim Quartet (10 μ.μ.) και Singularity Project (11 μ.μ.) στην «Τεχνόπολη» του Δήμου Αθηναίων.

Οι απόφοιτοι του 2013 του Θεάτρου Τέχνης παρουσιάζουν το έργο «Καληνύχτα ντε», μια διασκευή του διηγήματος του Δημήτρη Χατζή «Μαργαρίτα Περδικάρη» και του θεατρικού «Καληνύχτα Μαργαρίτα» του Γεράσιμου Σταύρου, σε σκηνοθεσία Μάνιας Παπαδημητρίου. Στο

Θέατρο Τέχνης Κάρολος Κουν – Υπόγειο (Πεσμαζόγλου 5). Παραστάσεις 30/5, 31/5 (9 μ.μ.) και 1/6 (8 μ.μ.).

Εγκαίνια της μονογραφικής έκθεσης «Diversity Architects» στις 8 μ.μ. στο Μουσείο Μπενάκη (κτίριο οδού Πειραιώς).

Συνέδριο με θέμα «Harvesting the sea. Aegean societies and marine animals in context» από σήμερα ώς την Κυριακή στο αμφιθέατρο Cotsen Hall της Αμερικανικής Σχολής Κλασικών Σπουδών (Αναπήρων Πολέμου 9).

Τα ιστορικά ντοκιμαντέρ «Ιμβρος-Τένεδος: Της Μνήμης και της Λήθης» των Ειρήνης Σαρίογλου και Πάνου Αγγελόπουλου προβάλλονται στις 7 μ.μ. στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Ηλιούπολης (Νικομάχου 18).

Πρώτη ημέρα του Φεστιβάλ «Jazz+Πράξεις 2014» με τις συναυλίες των Αγγελικής Τουμπανάκη – Αλέκου Ορφανού και του τρίο του Δημήτρη Βασιλάκη με τη συμμετοχή της Σάσας Παπαλάμπρου, στις 9 μ.μ. στο Παλαιό Δημοτικό Νοσοκομείο Πάτρας.

Επιστημονική ανακοίνωση του Κωνσταντίνου Δεσποτόπουλου με θέμα «Η ελευθερία, ιδίωμα του ανθρώπου και η ελευθερία, δικαίωμα του ανθρώπου» στις 11 π.μ. στην Ακαδημία Αθηνών.

Ημερίδα με θέμα «Η Τέχνη στην Ευρώπη μετά το 1945» στις 7 μ.μ. στο Μακεδονικό Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης, στη Θεσσαλονίκη.

Εγκαίνια της ομαδικής εικαστικής έκθεσης «Goplacia» στις 8.30 μ.μ. στο metamatic:taf (Νορμανού 5).Συναυλία με το σύνολο Les Trois Femmes των  Ειρήνης Αραμπατζή, Μαντώς Παναγιωτάκη και Μύρτας Σακελλαρίου στις 9 μ.μ. στο Νομισματικό Μουσείο.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT