Διαγωνισμοί «Καλοκαίρι στην πόλη» και «Πως να εκπαιδεύσετε το δράκο σας 2» στους Ερευνητές

Διαγωνισμοί «Καλοκαίρι στην πόλη» και «Πως να εκπαιδεύσετε το δράκο σας 2» στους Ερευνητές

1' 15" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το «Καλοκαίρι στην πόλη» θα σας ταξιδέψει στο Διάστημα, αλλά και στον κόσμο, μέσα από το παιχνίδι, τη δημιουργία, τις εκθέσεις και τα προγράμματα εικονικής πραγματικότητας. Για 10 ημέρες, από τις 9 π.μ. έως τις 3 μ.μ., θα πραγματοποιήσετε ανασκαφές, αλλά και θα ασχοληθείτε με θέματα όπως η μυθολογία, η μουσική, το θέατρο, η ελληνική παράδοση και ιστορία, η αστρονομία και ο χορός. Στο τέλος κάθε δεκαημέρου θα παρουσιάσετε στους γονείς και τους φίλους σας, σε μια μεγάλη γιορτή, τα δρώμενα που θα έχετε προετοιμάσει

κατά τη διάρκεια του προγράμματος. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει δύο διαφορετικές θεματικές ενότητες, με ξεχωριστές δραστηριότητες, για να επιλέξετε αυτή που σας ταιριάζει περισσότερο.

Διαγωνισμοί «Καλοκαίρι στην πόλη» και «Πως να εκπαιδεύσετε το δράκο σας 2» στους Ερευνητές-1

Θεοί και πλανήτες: μια συνάντηση διαστημική! (1ο και 3ο δεκαήμερο)

Επιβιβαστείτε στο διαστημικό λεωφορείο «ΙΜΕ Απόλλων» και ανακαλύψτε τους πλανήτες μέσα από μύθους και ιστορίες. Κάθε πλανήτης έχει τον δικό του ξεχωριστό μύθο, τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά και τη μοναδική θέση του στον ουράνιο θόλο.

Με μια ορθοπεταλιά, στης Ελλάδας την κάθε γωνιά! (2ο και 4ο δεκαήμερο)

Ένας ονειροπόλος ποδηλάτης θα σας παρασύρει σε ένα ταξίδι σε γνωστές αλλά και άγνωστες γωνιές της χώρας μας, στις μυρωδιές και τις ιστορίες της μέσα από την παράδοση, τον πολιτισμό και τις φυσικές ομορφιές της. 

Αν θέλετε να κερδίσετε μία από τις τρεις δωρεάν συμμετοχές, που αντιστοιχούν στο 2ο, στο 3ο και στο 4ο δεκαήμερο του προγράμματος «Καλοκαίρι στην πόλη» στο Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος», επισκεφτείτε από το Σάββατο 14/6 το www.kathimerini.gr/ereynhtes-contest και πάρτε μέρος στο διαγωνισμό! 

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ

Πώς να εκπαιδεύσετε το δράκο σας 2 

Διαγωνισμοί «Καλοκαίρι στην πόλη» και «Πως να εκπαιδεύσετε το δράκο σας 2» στους Ερευνητές-2

Μέχρι να δείτε την ταινία, παίξτε στο διαγωνισμό μας αυτό το Σάββατο στους Ερευνητές  και κερδίστε συλλεκτικά δώρα!

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή