H πολιτιστική ατζέντα της Πέμπτης

H πολιτιστική ατζέντα της Πέμπτης

1' 23" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο Ζούμπιν Μέτα διευθύνει την Φιλαρμονική Ορχήστρα του Ισραήλ με σολίστ τη σοπράνο Γιουλιάνε Μπάνζε και τη μέτζο σοπράνο Κάθριν Γουίν-Ρότζερς στις 9 μ.μ. στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.

H oμάδα «Σημείο Μηδέν» παρουσιάζει το έργο «Στη σωφρονιστική αποικία» του Φραντς Κάφκα σε σκηνοθεσία Σάββα Στρούμπου στις 9 μ.μ. στην Αποθήκη της Πειραιώς 260.

Παρουσίαση του βιβλίου της Κατερίνας Σχινά «Καλή και ανάποδη. Ο πολιτισμός του πλεκτού» (εκδ. Κίχλη) στις 7.30 μ.μ. στο Μουσείο Αγγελικής Χατζημιχάλη (Χατζημιχάλη 6).

Εγκαίνια της έκθεσης «Κωνσταντίνος Γραμματόπουλος: Ζωγραφική και Χαρακτική» στις 8 μ.μ. στο Ιδρυμα Θεοχαράκη.

Ευρωπαϊκή γιορτή της μουσικής από σήμερα ως το Σάββατο στην Παραλία Μοσχάτου με συναυλίες, εκθέσεις, μπαζάρ κ.α., από τις 5.30 μ.μ.

Διάλεξη του καθηγητή Andrew Horton για την τηλεοπτική σειρά «Breaking Bad» στις 7 μ.μ. στην Ελληνοαμερικανική Ενωση (Μασσαλίας 22).

Εναρξη του Φεστιβάλ Bollywood και Πολυπολιτισμικών Χορών στις 9 μ.μ. στο θέατρο «Δόρα Στράτου».

Πρώτη συνάντηση για τους γονείς, που θα συμμετάσχουν στο μουσικό εργαστήριο για παιδιά με αυτισμό από 5 έως 7 ετών, στις 5 μ.μ. στη Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών.

Εγκαίνια της ομαδική έκθεσης «2014 Exclusives» στην αίθουσα τέχνης «Αστρολάβος – Δεξαμενή» (Ξανθίππου 11).

Ημερίδα με θέμα «Τραπεζική ένωση, νομισματική πολιτική και οικονομική ανάπτυξη» στις 2 μ.μ. στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνων.

Με τις συναυλίες των InDuologue (9.15 μ.μ.) και Momo Trio (10.30 μ.μ.) ολοκληρώνεται το Πανόραμα Ελληνικής Τζαζ στην ταράτσα της Στέγης Γραμμάτων και Τεχνών.

Διαδραστικό διήμερο με θέμα «Απόδραση από τον Κόκκινο Πλανήτη» για παιδιά που αποφοίτησαν από την Ε’ και ΣΤ’ Δημοτικού και A’ Γυμνασίου στις 8.30 π.μ. στο Ιδρυμα Ευγενίδου.

Παρατείνεται ως τις 20 Ιουνίου η έκθεση σκίτσου του Μάνου Κεφαλόπουλου «Γκόρκι – Βίγκελαντ, one way» στον Πολυχώρο Αλεξάνδρεια (Σπάρτης 14).

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT