Επιλογές της εβδομάδας: Περιφέρεια

Επιλογές της εβδομάδας: Περιφέρεια

1' 26" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΕΙΚΑΣΤΙΚΑ

«Ελλάδος περιήγησις»

Αίγινα

Μετά την παρουσίασή της στην αίθουσα τέχνης του Ιανού, στην Αθήνα, η ομαδική εικαστική έκθεση της Μικρής Αρκτου «Παυσανία Ελλάδος περιήγησις», σε επιμέλεια Ιριδας Κρητικού, μεταφέρεται στο Ιστορικό και Λαογραφικό Μουσείου του Δήμου Αίγινας. Συμμετέχουν οι Δάφνη Αγγελίδου, Γεύσω Παπαδάκη, Πάβλος Χαμπίδης, Αθηνά Χατζή (φωτ.), Χαρίτων Μπεκιάρης κ.ά.

ΜΟΥΣΙΚΗ

Κουιντέτο «Δ. Δούνης»

Τήνος

Το Αθηναϊκό Κουιντέτο «Δημήτρης Δούνης», αποτελούμενο από τους Γιώργο και Γιάννη Γουμενάκη, τον Μιχάλη Σιδηρόπουλο, τον Γιώργο Θεοδωρόπουλο και τη Βασιλική Λεοντάρη, συμπράττει με τον σολίστ μαντολίνου Raffaele La Ragione και τη σοπράνο Ιωάννα Φόρτη (φωτ.) σε ένα μουσικό ταξίδι από τον Βιβάλντι έως τον Μάνο Χατζιδάκι. Η συναυλία διοργανώνεται με πρωτοβουλία του σωματείου «Οι Φίλοι της Τήνου». Απόψε στις 9 μ.μ. στο Θέατρο Κ. Τσόκλη, στον Κουμάρο.

ΕΙΚΑΣΤΙΚΑ

Mαρκ Χατζηπατέρας

Ναύπλιο

Τελευταίες ημέρες για τη μεγάλη ατομική έκθεση του εικαστικού Mαρκ Χατζηπατέρα, που ολοκληρώνεται αύριο στο «Φουγάρο», στο Ναύπλιο. Περισσότερα από 100 γλυπτά, μονοτυπίες και έργα σε καμβά, φιλοτεχνημένα τα τελευταία έξι χρόνια, εκτίθενται στη νέα γκαλερί του «Φουγάρου», που ανοίγει για πρώτη φορά επίσημα στο κοινό. Ωρες λειτουργίας Τετάρτη με Κυριακή 6 – 11 μ.μ. Είσοδος ελεύθερη.

ΘΕΑΤΡΟ

«Δον Κιχώτης»

Σπέτσες

Στο Μουσείο Μπουμπουλίνας, στις Σπέτσες, ταξιδεύει στο πλαίσιο της καλοκαιρινής του περιοδείας ο θίασος «Μαγικές Σβούρες», με την κωμωδία για παιδιά «Δον Κιχώτης» σε διασκευή, σκηνοθεσία και μουσική επιμέλεια του Δημήτρη Αδάμη. Τα σκηνικά και κοστούμια της παράστασης είναι εμπνευσμένα από πίνακες του Ελ Γκρέκο, του Βελάσκεθ, του Νταλί, του Πικάσο κ.ά. Την Πέμπτη 7 Αυγούστου στις 9 μ.μ.

ΠΑΙΔΙ

«Η δική μου Ιλιάδα»

Θεσσαλονίκη

Θεατρικό εκπαιδευτικό πρόγραμμα για εφήβους με τίτλο «Η δική μου Ιλιάδα» πραγματοποιείται κάθε Τρίτη, Τετάρτη και Πέμπτη από τις 5 έως τις 13 Αυγούστου στο Αρχαιολογικό Μουσείο Θεσσαλονίκης. Εναρξη στις 10 π.μ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή