Εκκίνηση μετ’ εμποδίων για την Εθνική

Εκκίνηση μετ’ εμποδίων για την Εθνική

2' 4" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

 Ιδιαίτερα σημαντικοί για την πορεία της Εθνικής μας στην προκριματική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος του 2016 είναι οι δύο αγώνες που ακολουθούν με τη Φινλανδία και τη Βόρειο Ιρλανδία που θα διεξαχθούν το Σάββατο στο Ελσίνκι και την επόμενη Τρίτη στο Φάληρο αντίστοιχα. Ωστόσο, ο Κλαούντιο Ρανιέρι μπήκε στην αφετηρία της προετοιμασίας του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος, αντιμετωπίζοντας προβλήματα, καθώς ο Χοσέ Χολέμπας αποκλείστηκε από την αποστολή λόγω ενοχλήσεων στους προσαγωγούς. Τη θέση του στην αποστολή πήρε ο Κώστας Γιαννούλης.

Θα πρέπει να σημειωθεί πως στα πλάνα του Ιταλού προπονητή δεν βρίσκεται ο Φάνης Γκέκας, παρά τις εξαιρετικές εμφανίσεις του στο τουρκικό πρωτάθλημα με την Ακίσασπορ. Εχοντας τον ρόλο «πυροσβέστη», ο Γιώργος Καραγκούνης έπεισε τον έμπειρο επιθετικό που ήταν στην προεπιλογή των δύο επόμενων αγώνων, να συνεχίσει την καλή πορεία του στη γειτονική χώρα, καθώς η πόρτα της Εθνικής μπορεί ν’ ανοίξει ξανά γι’ αυτόν ανά πάσα στιγμή.

Στη χθεσινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά, περίμενε μία ευχάριστη έκπληξη τους διεθνείς ποδοσφαιριστές. Τριάντα μαθητές από το 3ο Δημοτικό Σχολείο του Ιλιον, βρέθηκαν στον Αγιο Κοσμά για να δουν από κοντά τα ινδάλματά τους. Μάλιστα, έστειλαν το δικό τους μήνυμα για να αποκτήσει το συντομότερο δυνατό η Εθνική το δικό της προπονητικό κέντρο. «Η Εθνική μας χρειάζεται το δικό της σπίτι. Νέο γήπεδο τώρα!», ήταν το μήνυμα που υπάρχει στο πανό το οποίο κρατούσαν οι μικροί μαθητές. Μάλιστα, έβγαλαν και αναμνηστική φωτογραφία με όλους τους ποδοσφαιριστές.

Να σημειωθεί πως ο Κλαούντιο Ρανιέρι έδωσε τη φανέλα με το 10 στον Γιώργο Σαμαρά, την οποία φορούσε επί σειρά ετών ο Γιώργος Καραγκούνης. Με τον τρόπο αυτό ο ομοσπονδιακός τεχνικός έδειξε την εκτίμησή του στον έμπειρο επιθετικό της Γουέστ Μπρόμιτς. Το νούμερο 7 του Σαμαρά, αναμένεται να φοράει, πλέον, ο Κώστας Φορτούνης.

Στην αποστολή του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος, συμμετέχουν οι: Τερματοφύλακες: Καρνέζης, Γλύκος, Καπίνο, Διούδης. Αμυντικοί: Τοροσίδης, Βύντρα, Γιαννούλης, Μανωλάς, Παπασταθόπουλος, Σκόνδρας, Μόρας, Σταφυλίδης. Μέσοι: Μανιάτης, Ταχτσίδης, Φορτούνης, Σάμαρης, Τζιόλης, Μάνταλος, Μαυρίας, Χριστοδουλόπουλος. Επιθετικοί: Σάλπιγγίδης, Μήτρογλου, Σαμαράς, Αθανασιάδης, Καρέλης. Με δηλώσεις του ο Γιάννης Σκόνδρας εμφανίστηκε ενθουσιασμένος με την κλήση του στην Εθνική: «Είναι πολύ καλό για μένα που κλήθηκα στην Εθνική. Ελπίζω να αποδείξω στον προπονητή ότι αξίζω. Η αλήθεια είναι ότι δεν είχα στο μυαλό μου την κλήση, αλλά είμαι πολύ χαρούμενος που ήρθε. Σε αυτή τη φάση θέλω να είμαι καλός στις προπονήσεις και να πάρω μία ευκαιρία. Δουλεύω σκληρά, και πέρσι δούλευα. Στόχος μου είναι να καθιερωθώ. Πρέπει να βελτιώνομαι συνέχεια και να μην κάνω ξανά τα λάθη που έκανα πέρσι», τόνισε ο ακραίος αμυντικός του ΠΑΟΚ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT