Διλήμματα για τον Ρανιέρι

1' 54" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο Κλαούντιο Ρανιέρι βάζει στη «ζυγαριά» τις επιλογές του για τον κρίσιμο αγώνα του Σαββάτου με τη Φινλανδία στο Ελσίνκι, της προκριματικής φάσης του Euro 2016. Θέλει να παρατάξει ένα τέτοιο σχήμα, που θα αυξήσει τις πιθανότητες για να επιστρέψει η Εθνική μας με το αναγκαίο τρίποντο στην Ελλάδα, ώστε να καλύψει -ώς ένα βαθμό- την ήττα της πρεμιέρας από τη Ρουμανία στο Καραϊσκάκη. Φαίνεται πως ο Ιταλός τεχνικός προβληματίζεται για τη θέση στο αριστερό άκρο της άμυνας. Εκεί, θα μπορούσε να χρησιμοποιηθούν ο Γιαννούλης ή ο Σταφυλίδης, αλλά και ο Τοροσίδης που έχει παίξει με επιτυχία ως αριστερός μπακ τόσο στην Εθνική ομάδα, όσο και με τη Ρόμα. Σε μία τέτοια περίπτωση, ο Βύντρα θα είναι η επιλογή για το δεξί άκρο της άμυνας. Επιπλέον, υπάρχει δίλημμα για τον παίκτη που θα προτιμηθεί για την κορυφή της επίθεσης, με τους Μήτρογλου και Αθανασιάδη να έχουν τις ίδιες πιθανότητες για να βρεθούν στο αρχικό σχήμα. Να σημειωθεί πως χθες το πρωί, ο Κλαούντιο Ρανιέρι έδειξε στους διεθνείς ένα βίντεο με στιγμιότυπα από τον αγώνα της Φινλανδίας με τα Νησιά Φερόε, κάνοντας μία πρώτη προσέγγιση του επόμενου αντιπάλου της Εθνικής μας ομάδας.

Την άποψή του για την επόμενη υποχρέωση του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος κατέθεσε ο Παναγιώτης Ταχτσίδης: «Ξεκινώντας από τον αγώνα με τη Φινλανδία, όλοι στην ομάδα είμαστε αποφασισμένοι να καλύψουμε το χαμένο έδαφος από το άτυχο παιχνίδι με τους Ρουμάνους. Ηταν ένα κακό ματς για εμάς όπου δεν μας έβγαινε τίποτα. Προσπαθήσαμε πολύ να ανατρέψουμε την κατάσταση αλλά δυστυχώς δεν τα καταφέραμε. Ακολουθούν δύο κρίσιμα και δύσκολα παιχνίδια αλλά εμείς σκεφτόμαστε πρώτα αυτό με τη Φινλανδία. Στόχος μας είναι πάντα η νίκη, γι’ αυτό παίζουμε και πάμε για να πάρουμε τρεις βαθμούς το Σάββατο και άλλους τρεις στην έδρα μας την Τρίτη».

«Πάμε μαζί»

Με κεντρικό μήνυμα «Πάμε μαζί» παρουσιάστηκε η νέα χορηγική συμφωνία της ΕΠΟ με τον ΟΠΑΠ Α.Ε. που έχει στόχο τη στήριξη και την ανάδειξη νεαρών ποδοσφαιριστών. «Στηρίζουμε το σήμερα και το αύριο του ελληνικού ποδοσφαίρου», είναι το σύνθημα που εκφράστηκε από τον πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο του ΟΠΑΠ Α.Ε., Καμίλ Ζίγκλερ. Στο περιθώριο της εκδήλωσης, οι Σαλπιγγίδης, Φορτούνης και Μαυρίας ανέδειξαν με δηλώσεις του το εξαιρετικό κλίμα που επικρατεί εντός των τειχών της Εθνικής, τονίζοντας πως οι διεθνείς είναι έτοιμοι για να πορευτούν με νίκες στις επόμενες υποχρεώσεις τους.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT