Στα τέλη Οκτωβρίου τα νέα iPad στην Ελλάδα

Στα τέλη Οκτωβρίου τα νέα iPad στην Ελλάδα

46" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στα τέλη Οκτωβρίου αναμένονται τα νέα iPad στην Ελλάδα, όπως σημειώνει δελτίο Τύπου του ομίλου ΟΤΕ, COSMOTE, ΓΕΡΜΑΝΟΣ, στο οποίο αναφέρει πως τα καινούρια tablet της Apple θα διατεθούν μέσα από το δίκτυο καταστημάτων του. Τα iPad Air 2 και iPad mini 3 θα κυκλοφορήσουν επίσης από τη Vodafone, με την εταιρεία να έχει δημιουργήσει ειδική ενότητα στο σάιτ της, για όσους θέλουν να τα αποκτήσουν. 

To iPad Air 2 είναι το λεπτότερο και πανίσχυρο iPad που υπήρξε ποτέ, με πάχος μόλις 6,1 χιλιοστά, βάρος 437 γραμμάρια και με οθόνη Retina υψηλής ανάλυσης. Διαθέτει ειδικά σχεδιασμένη αντανακλαστική επίστρωση, τροφοδοτείται από τον νέο, πανίσχυρο επεξεργαστή A8X σχεδιασμένο από την Apple και περιλαμβάνει επίσης τον συνεπεξεργαστή κίνησης Μ8, διατηρώντας την αυτονομία της μπαταρίας στις 10 ώρες χρήσης.

Η νέα γενιά iPad mini, όπως το iPad Air 2, διαθέτει το καινοτόμο Touch iD ώστε οι χρήστες με το άγγιγμα του ενός δακτύλου να το ξεκλειδώνουν αλλά και να κάνουν αγορές με ασφάλεια.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή