Γεμίζει η «φαρέτρα» του Ρανιέρι

Γεμίζει η «φαρέτρα» του Ρανιέρι

1' 52" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Επιτέλους υπάρχουν και ευχάριστα νέα για τον Κλαούντιο Ρανιέρι από το ιατρικό μέτωπο. Ο Κώστας Μανωλάς προπονήθηκε χθες κανονικά, αν και επρόκειτο να προφυλαχθεί και να επιχειρήσει σήμερα να γυμναστεί. Μία είδηση που ικανοποίησε τον ομοσπονδιακό τεχνικό, αφού τον τελευταίο καιρό είδε να αυξάνονται τα προβλήματα τραυματισμών διεθνών ποδοσφαιριστών, όπως είναι οι Παπασταθόπουλος, Χολέμπας, Κυριάκος Παπαδόπουλος, Σαλπιγγίδης και Φορτούνης.

Το πρόγραμμα των δύο χθεσινών προπονήσεων δεν ακολούθησαν, για προληπτικούς λόγους, οι Βασίλης Τοροσίδης, Στέφανος Αθανασιάδης και Αλέξανδρος Τζιόλης. Και οι τρεις, πάντως, ξεπέρασαν τους μικροτραυματισμούς τους και σήμερα αναμένεται να γυμναστούν κανονικά. Θα είναι μία σημαντική εξέλιξη, αφού ο Ιταλός τεχνικός θέλει να δοκιμάσει τα πλάνα του για τον αγώνα της προκριματικής φάσης του Euro 2016 με τα Νησιά Φερόε που θα διεξαχθεί την Παρασκευή στο γήπεδο Καραϊσκάκη και θα αρχίσει στις 21.45. Να σημειωθεί πως η σημερινή προπόνηση δεν θα γίνει τελικώς στο φαληρικό γήπεδο, αλλά στις εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά και θα αρχίσει στις 17.30.

Ιδιαίτερα ικανοποιημένος για την παρουσία του στην Εθνική ομάδα, εμφανίστηκε ο Νίκος Καράμπελας, ο οποίος αποθεραπεύτηκε πλήρως και πέρασε ξανά το κατώφλι του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος: «Οι τραυματισμοί είναι συνηθισμένοι στο ποδόσφαιρο. Καλό είναι να αποφεύγονται, αλλά συμβαίνουν. Εχω γυρίσει δυνατός, δεν αισθάνομαι ενοχλήσεις. Είναι μεγάλη χαρά και τιμή η κλήση στην Εθνική ομάδα. Είναι κάτι που περίμενα καιρό και το ευχόμουν. Ελπίζω να σταθώ αντάξιος των περιστάσεων και να βοηθήσω», είπε χαρακτηριστικά ο αμυντικός της Λεβάντε.

Και πρόσθεσε: «Yπάρχει ταλέντο και έμπειροι παίκτες στην ομάδα που έχουν θέσει τις βάσεις για τον τρόπο παιχνιδιού και ένας τεχνικός ο Κλαούντιο Ρανιέρι που ξέρει να διαχειρίζεται το υλικό. Η ομάδα θα βρει τον δρόμο της. Το κακό ξεκίνημα είναι κάτι που δυσαρεστεί όλο τον κόσμο και όχι μόνο εμάς τους παίκτες και το τεχνικό τιμ. Δυστυχώς δεν τα έχουμε καταφέρει τόσο καλά στα τρία πρώτα παιχνίδια. Παλεύουμε για το καλύτερο δυνατό. Η πρόκριση είναι ευχή όλων και το μόνο σίγουρο είναι ότι θα δώσουμε το 100% των δυνατοτήτων μας για να τα καταφέρουμε».

Να σημειωθεί πως τα εισιτήρια του αγώνα με τα Νησιά Φερόε κοστίζουν 7, 10 και 15 ευρώ και πωλούνται από τα γραφεία της ΕΠΟ στο πάρκο Γουδί, αλλά και από τα εκδοτήρια της Θύρας 25 του γηπέδου Καραϊσκάκη από τις 10 το πρωί έως τις 5 το απόγευμα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή