Νέοι βιντεοπροβολείς από την Epson

Νέοι βιντεοπροβολείς από την Epson

1' 29" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Οι EH-TW6600W και EH-TW6600 είναι οι νέες προτάσεις της Epson στον τομέα της οικιακής διασκέδασης, καθώς οι "φρέσκοι" βιντεοπροβολείς της ιαπωνικής εταρείας έχουν μόλις καταφθάσει στην ελληνική αγορά. Αποδίδοντας σε εικόνα μεγάλων ιντσών ταινίες ή παιχνίδια, και σε Full HD ανάλυση, οι προτζέκτορες υποστηρίζουν επίσης και την αναπαραγωγή 3D βίντεο, αλλά και τη μετατροπή  βίντεο 2D σε 3D, τα οποία μπορεί κανείς να απολαύσει με ένα ζευγάρι "ενεργητικά" γυαλιά.

Ένα χαρακτηριστικό που τους ξεχωρίζουν από τα υπόλοιπα μοντέλα της μεσαίας οικονομικά κατηγορίας, στην οποία ανήκουν, είναι πως διαθέτουν λειτουργία μετατόπισης φακού, ώστε να προσφέρουν αρκετά μεγάλη ευελιξία στην τοποθέτηση. Με λόγο αντίθεσης 70.000:1 και φωτεινότητα έως 2500 lumen, η μόνη διαφορά των δύο μοντέλων είναι οι δυνατότητες ασύρματης συνδεσιμότητας που έχει ο EH-TW6600W. Κι αυτό γιατί, χάρις στον πομπό που τον συνοδεύει, ο οποίος περιλαμβάνει μάλιστα πέντε εισόδους HDMI, μπορεί να αναπαράγει οπτικοακουστικό υλικό από μια μεγάλη γκάμα συσκευών, χωρίς να χρειάζονται καλώδια. 

Στην παρουσίαση στους εκπροσώπους του Τύπου στα γραφεία της Epson στο Χαλάνδρι, οι υπεύθυνοι της ελληνικής αντιπροσωπείας έδωσαν επίσης έμφαση στη 3LCD τεχνολογία που χρησιμοποιούν οι EH-TW6600W και EH-TW6600, και η οποία είναι άλλωστε "σήμα κατατεθέν" των προβολέων της ιαπωνικής εταιρείας. Χάρις σε αυτήν, τα προϊόντα της Epson αποδίδουν ομοιόμορφα τον λευκο και έγχρωμο φωτισμό, με πλούσια και έως και τρεις φορές πιο φωτεινά χρώματα από τους προτζέκτορες που βασίζονται στην τεχνολογία DLP μονού chip.

Στην ίδια εκδήλωση, παρουσιάσθηκαν επίσης βιντεοπροβολείς εγκατάστασης, όπως ο EB-Z11000 που έχει σχεδιαστεί για την εξυπηρέτηση των αναγκών επιχειρήσεων για μόνιμη εγκατάσταση σε μεγάλους χώρους, για την ψηφιακή σήμανση, αλλά και για την αγορά της ενοικίασης.

Επιπλέον, έγινε επίδειξη του διαδραστικού βιντεοπροβολέα εξαιρετικά μικρής απόστασης EB-595Wi, οποίος ενδείκνυται για εκπαιδευτικά περιβάλλοντα, καθώς προσφέρει υψηλό επίπεδο διαδραστικότητας συνδυάζοντας τη λειτουργία αφής, με τη δυνατότητα χρήσης διπλών μαρκαδόρων, ενώ εγκαθίσταται με ιδιαίτερη ευκολία.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή