Χωρίς προβλήματα και… αγώνες στη Μαδρίτη

Χωρίς προβλήματα και… αγώνες στη Μαδρίτη

1' 19" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με σημαντικότερο πρόβλημα την αποχή από τη δράση, αναχωρεί το πρωί η αποστολή του Ολυμπιακού για τη Μαδρίτη, όπου αύριο θα αντιμετωπίσει την Ατλέτικο στο «Βιθέντε Καλντερόν», για την 5η αγωνιστική των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ. Θυμίζουμε πως το τελευταίο παιχνίδι των πρωταθλητών Ελλάδας ήταν με αντίπαλο τον Πανθρακικό και διεξήχθη στις 9 του μηνός στο Φάληρο. Επομένως, η ομάδα του Πειραιά θα κληθεί να δώσει ένα εξόχως κρίσιμο ματς για το ευρωπαϊκό της μέλλον, έχοντας απόσταση 17 ημερών από τον προηγούμενο αγώνα της.

Το ιατρικό δελτίο περιλαμβάνει μόνο τον Ντουρμάζ, αφού οι Μπενίτες και Σιόβας που είναι πλέον ετοιμοπόλεμοι θα πάρουν κάρτα επιβίβασης για το ταξίδι στην Ισπανία. Συνοπτικά στην αποστολή βρίσκονται 21 παίκτες, οι Μέγιερι, Ρομπέρτο, Χουτεσιώτης, Αμπιντάλ, Αφελάι, Αυλωνίτης, Μπενίτες, Μποτία, Μπουχαλάκης, Διαμαντάκος, Ντομίνγκεζ, Ελαμπντελαουί, Φουστέρ, Κασάμι, Μανιάτης, Μαζουακού, Μιλιβόγεβιτς, Μήτρογλου, Εντινγκά, Σαλίνο και Σιόβας.

Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός πως εντός έδρας η Ατλέτικο Μαδρίτης μετράει 19 νίκες στους τελευταίους 21 αγώνες που έχει δώσει στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. «Ναι, τα στοιχεία αυτά δείχνουν πραγματικά τη δυσκολία του αγώνα. Η Ατλέτικο θα παίξει για την πρόκριση, όπως θα κάνουμε και εμείς. Ετσι, θα είναι και για τους δύο πολύ δύσκολο το παιχνίδι, καθώς και οι δύο θέλουμε τη νίκη», είναι η άποψη του Αλμπέρτο Μποτία.

Ως εμβληματική μορφή της Ρεάλ, ο Μίτσελ αναμένεται να βρεθεί στο στόχαστρο της εξέδρας των «ροχιμπλάνκος». «Ολοι γνωρίζουν την αντιπαλότητα που υπάρχει ανάμεσα στην Ατλέτικο Μαδρίτης και τη Ρεάλ Μαδρίτης. Επομένως, όποιος πρώην ποδοσφαιριστής της Ρεάλ πάει στο Βιθέντε Καλντερόν, δεν θα είναι καλοδεχούμενος. Σίγουρα θα ετοιμάσουν μια άσχημη υποδοχή για τον Μίτσελ», υπογραμμίζει ο Ισπανός αμυντικός.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή