«Ηρεμιστικό» για ΑΕΚ, αναμονή για Ολυμπιακό

«Ηρεμιστικό» για ΑΕΚ, αναμονή για Ολυμπιακό

1' 18" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Την Τετάρτη 11 Φεβρουαρίου στις 19.30, θα πραγματοποιηθεί ο αγώνας του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ, για τη φάση των «8» του Κυπέλλου Ελλάδος. Η ρεβάνς θα γίνει πιθανότατα στις 5 Μαρτίου, χωρίς ωστόσο να έχει υπάρξει ανακοίνωση από πλευράς ΕΠΟ.

Μετά την ισοπαλία της ΑΕΚ με τον Απόλλωνα Σμύρνης που έφερε τη δεύτερη βαθμολογική απώλεια της Ενωσης στο πρωτάθλημα, ο Τραϊανός Δέλλας τόνισε στους παίκτες του πως πρέπει να ξεχάσουν τον Ολυμπιακό. «Δεν είναι σωστό να σκεφτόμαστε από τώρα αυτό το παιχνίδι. Πρώτα παίζουμε με τα Χανιά και όχι με τον Ολυμπιακό. Το μυαλό μας εκεί και μόνο εκεί» ανέφερε, μεταξύ άλλων, ο τεχνικός της Ενωσης.

Στον αγώνα με τον Απόλλωνα επανεμφανίστηκε έπειτα από καιρό μια έλλειψη συγκέντρωσης και αρκετά νεύρα, απόρροια των σκληρών μαρκαρισμάτων, αλλά και της γενικότερης έντασης που υπήρχε από την κερκίδα και μεταφέρθηκε στους ποδοσφαιριστές. Ο ενθουσιασμός των παικτών για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό είναι δεδομένα μεγάλος, ωστόσο φίλαθλοι και ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ δεν πρέπει να ξεχνούν πως η φετινή ομάδα δεν χτίστηκε για να ανταγωνιστεί τους «ερυθρόλευκους», ή για να κατακτήσει το Κύπελλο Ελλάδος, αλλά πρωτίστως για να ανέβει στη Σούπερ Λίγκα.

• Εγκρίθηκε χθες η παραχώρηση του οικοπέδου της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ στην «Δικέφαλος Α.Ε.». Στη γενική συνέλευση βρέθηκε και ο Δημήτρης Μελισσανίδης, ο οποίος ανέφερε: «Ηρθα για να φτιάξω το γήπεδο, γι’ αυτό είμαι εδώ. Το γήπεδο θα ανήκει στην Ερασιτεχνική. Θα βάλουμε προσωπικά μας χρήματα, μαζί με 5-6 ανθρώπους».

• Οι άλλες αναμετρήσεις για το Κύπελλο: 11/2: 16.00: Ηρακλής – Πανιώνιος, 12/2: 16.00: Χανιά – Απόλλων Σμ. και 19.30: ΟΦΗ – Skoda Ξάνθη.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή