Γεμίζουν το ΟΑΚΑ οι οπαδοί της ΑΕΚ εν όψει του ντέρμπι

Γεμίζουν το ΟΑΚΑ οι οπαδοί της ΑΕΚ εν όψει του ντέρμπι

56" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Παροξυσμός για ένα εισιτήριο διακατέχει τους φιλάθλους της ΑΕΚ, οι οποίοι έπειτα από σχεδόν 10 χρόνια και τον αγώνα με τη Μίλαν για το Τσάμπιονς Λιγκ το 2006, ετοιμάζονται να ξαναγεμίσουν το αχανές Ολυμπιακό Στάδιο, ενόψει της… πολύπαθης ρεβάνς του Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό.

Ποτέ άλλοτε στην ιστορία της ΑΕΚ δεν έχουν «κάνει φτερά» 35 χιλιάδες εισιτήρια σε λιγότερο από 24 ώρες από τη διάθεσή τους. Σε αυτό βοήθησε και η τεχνολογία, καθώς πολλοί φίλαθλοι της ΑΕΚ προμηθεύτηκαν εισιτήρια διαδικτυακά.

Συνάντηση με Κοντονή

Ο πρόεδρος της ΑΕΚ Βαγγέλης Ασλανίδης συναντήθηκε χθες με τον υφυπουργό Αθλητισμού, Σταύρο Κοντονή, προκειμένου να διασφαλιστεί η ομαλή διεξαγωγή του αγώνα της Τετάρτης. Ολα τα βλέμματα θα είναι στραμμένα στον εν λόγω αγώνα, καθώς θα δοκιμαστεί τόσο ο κόσμος που θα βρεθεί στο ΟΑΚΑ κατά χιλιάδες, όσο και η αντοχή των πρόσφατων αποφάσεων της αθλητικής και ποδοσφαιρικής ηγεσίας.

«Δεν σας κρύβω ότι μετέφερα στον κύριο Υπουργό κάποιες αμφιβολίες και τη μη εμπιστοσύνη της ΑΕΚ όσον αφορά την υπάρχουσα ΕΠΟ και την υπάρχουσα Επιτροπή Διαιτησίας» ανέφερε ο κ. Ασλανίδης, τονίζοντας ακόμα πως εύχεται η εν λόγω αναμέτρηση να είναι η απαρχή του «ευ αγωνίζεσθαι».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT