Ενταση εις βάρος Ντόρας στην Π.Ε. της Ν.Δ.

Ενταση εις βάρος Ντόρας στην Π.Ε. της Ν.Δ.

1' 5" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μικροένταση και αποδοκιμασίες από μικρή μερίδα μελών της Πολιτικής Επιτροπής της Ν.Δ. καταγράφηκε κατά τη διάρκεια της ομιλίας της κ. Ντόρας Μπακογιάννη.

Σύμφωνα με αυτόπτες, περίπου 10 άτομα επεδίωξαν να διακόψουν την ομιλία της κας Μπακογιάννη, στο σημείο που η τελευταία επιχειρηματολογούσε υπέρ του Συνεδρίου.

«Ο κ. Σαμαράς φοβάται το συνέδριο μην τεθεί θέμα ηγεσίας… σε ένα συνέδριο όμως ή θα βγει ο Σαμαράς ενισχυμένος ή θα βγει ένας νέος ισχυρός αρχηγός» επεσήμανε η κ. Μπακογιάννη, πριν ξεσπάσει… θόρυβος. Μέλη του σώματος άρχισαν να αποδοκιμάζουν και να φωνάζουν «έχουμε αρχηγό».

«Στη Νέα Δημοκρατία δεν μιλάμε με κράχτες αλλά με επιχειρήματα» απάντησε η κ. Μπακογιάννη, που πάντως εισέπραξε και χειροκροτήματα.

Σε ερώτηση δημοσιογράφων για τις διακοπές κατά τη διάρκεια της ομιλίας της στη συνεδρίαση της Π.Ε. η πρώην υπουργός είπε «η προσπάθεια να βάλει κανένας κεκράκτες οι οποίοι να παρεμβαίνουν σε τέτοιου είδους στιγμές για να διακόψουν ομιλητές δεν συνηθίζεται μέσα στη ΝΔ. Εγώ αυτό το οποίο είπα είναι ότι η δύναμη των επιχειρημάτων πάντα κερδίζει και όχι οι προσπάθειες να διακόπτουμε ο ένας τον άλλο. Ήταν πολλοί λίγοι, ανευ οποιασδήποτε σημασίας. Σημασία έχει ότι το όργανο διαλέγεται αυτή τη στιγμή και διαλέγεται σωστά και δημοκρατικά».

Σε κάθε περίπτωση, το θερμόμετρο στο εσωτερικό της Ν.Δ. ανεβαίνει, σε πείσμα της δήλωσης Σαμαρά ότι το θέμα ηγεσίας στο κόμμα έκλεισε.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT