Ο ταλαντούχος Theodore απόψε στο Gazarte

Ο ταλαντούχος Theodore απόψε στο Gazarte

1' 42" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το να εστιάσει κάποιος στο νεαρό της ηλικίας του Theodore θα ήταν υποτιμητικό, αφού με δύο άλμπουμ, συμμετοχές σε διεθνή φεστιβάλ και αρκετές αξιόλογες συνεργασίες στο βιογραφικό του, είναι ήδη ένας επαγγελματίας μουσικός. Πολυοργανίστας, τραγουδιστής, συνθέτης και στιχουργός, τον περισσότερο καιρό δουλεύει μόνος και συναντιέται με τα υπόλοιπα μέλη της μπάντας του –διασκορπισμένα σε διάφορες πόλεις του κόσμου– όταν το απαιτούν οι περιστάσεις. Οι «περιστάσεις», στη συγκεκριμένη περίπτωση, είναι η αποψινή εμφάνισή τους στο Gazarte, λίγο πριν αρχίσουν να προετοιμάζονται για την καλοκαιρινή περιοδεία τους εντός και εκτός Ελλάδας.

Το πρόγραμμα της συναυλίας περιλαμβάνει τα κομμάτια του δεύτερου άλμπουμ του Τheodore με τίτλο «It is but it’s not», το οποίο πρωτοπαρουσιάστηκε ζωντανά το περασμένο καλοκαίρι στον κήπο του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών, ηχογραφήθηκε το φθινόπωρο και θα κυκλοφορήσει προσεχώς. Επιπλέον, το κοινό θα έχει την ευκαιρία να ακούσει τόσο επιλογές από τον πρώτο του δίσκο, «7», όσο και νέες συνθέσεις, γραμμένες τους τελευταίους μήνες στο Λονδίνο, όπου ζει πλέον μόνιμα. «Οταν έχω την ευκαιρία να βρεθώ με τους μουσικούς μου, μου αρέσει να πειραματίζομαι με καινούργια κομμάτια», αναφέρει, χωρίς να κρύβει τον ενθουσιασμό του για το γεγονός πως την παραγωγή του «It is but it’s not» υπογράφει ο Ken Thomas, παραγωγός των Sigur Ros και του Moby. «Συνήθως νιώθω πολύ σίγουρος για το τι θέλω να κάνω, αλλά πάντα είμαι ανοιχτός σε νέες προτάσεις», συνεχίζει.

Από την τελευταία του ζωντανή εμφάνιση, τον Σεπτέμβριο, μέχρι σήμερα, ο 23χρονος μουσικός έχει ολοκληρώσει τη μουσική επένδυση δύο θεατρικών παραστάσεων, καθώς και της μεγάλου μήκους ταινίας «Bourek» του Σέρβου σκηνοθέτη Vladan Nikolic. Ωστόσο, η ικανότητά του να μένει προσηλωμένος στους στόχους του φαίνεται ότι τον προστατεύει από τους «κινδύνους» της επιτυχίας, αφού έχει κατορθώσει να παραμείνει προσγειωμένος, διατηρώντας τον ενθουσιασμό και την εργατικότητά του. «Ο στόχος πάντα μετακινείται και δεν προλαβαίνεις να αισθανθείς ότι τα έχεις καταφέρει όλα», υπογραμμίζει. «Πριν από δύο χρόνια, θα ήμουν πολύ ευτυχής αν βρισκόμουν στο σημείο όπου είμαι αυτή τη στιγμή, αλλά τώρα σκέφτομαι πώς θα πάω παρακάτω».

Ο Theodore και η μπάντα του εμφανίζονται στο Gazarte (Βουτάδων 32-24) απόψε στις 10 μ.μ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT