Τεστ… παραμονής μέχρι το φινάλε στον Ολυμπιακό

Τεστ… παραμονής μέχρι το φινάλε στον Ολυμπιακό

54" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τους αγώνες που απομένουν σε πρωτάθλημα και κύπελλο θα επιχειρήσει να αξιοποιήσει ο Βίτορ Περέιρα προκειμένου να λάβει τις οριστικές αποφάσεις του για το ρόστερ της επόμενης χρονιάς. «Αυτό που έχω ως στόχο είναι να υπάρχει μία ισορροπία στην ομάδα. Δηλαδή, να υπάρχει ισορροπημένος αριθμός παικτών σε όλες τις θέσεις. Γνωρίζοντας, πάντως, ότι η αγορά είναι απρόβλεπτη και μπορεί να έρθει κάποια πρόταση για έναν παίκτη μας. Ποτέ δεν ξέρεις αυτό πότε θα συμβεί. Θα χρησιμοποιήσω και τα επόμενα παιχνίδια στο πρωτάθλημα και το κύπελλο, ώστε να πάρω τις τελικές αποφάσεις για τον προγραμματισμό της σεζόν» είπε χαρακτηριστικά χθες ο Πορτογάλος τεχνικός.

Μάλιστα, υπογράμμισε ότι θα επιδιώξει η ομάδα του να συνδυάσει το τερπνόν μετά του ωφελίμου, δηλαδή να κατακτήσει το νταμπλ, προσφέροντας καλό θέαμα: «Να είστε σίγουρος πως δεν υπάρχει κανένας άλλος που να θέλει την ποιότητα στο παιχνίδι μας, όσο εγώ ως προπονητής».

Για τον κυριακάτικο εκτός έδρας αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα (ώρα έναρξης, 19.30) δεν υπολογίζονται οι τραυματίες Μήτρογλου, Ελαμπντελαουί, Μανιάτης και Ντουρμάζ. Ο Φορτούνης αισθάνθηκε χθες μία ενόχληση στο δεξιό δικέφαλο και για προληπτικούς λόγους ακολούθησε συντηρητικό πρόγραμμα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT