Χάλκινο μετάλλιο και για τον Ηλιάδη

Χάλκινο μετάλλιο και για τον Ηλιάδη

1' 0" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ενας πρόσφατος τραυματισμός στον αγκώνα δεν επέτρεψε στον Ηλία Ηλιάδη να διεκδικήσει κάτι καλύτερο από το χάλκινο μετάλλιο στους «1ους Ευρωπαϊκούς Αγώνες» του Μπακού. Ο τζουντόκα των 90 κ. ξεκίνησε με τρεις νίκες αλλά έχασε από τον από τον Σέρβο Κούκολτζ. Στο ρεπεσάζ αγωνίστηκε για το χάλκινο απέναντι στον Γεωργιανό, Γκβινιασβίλι, και κέρδισε το μετάλλιο στις ποινές καθώς ο αντίπαλος τους πρωταθλητής μας είχε τρεις ενώ ο Ηλίας Ηλιάδης δύο. Το άλλο, χάλκινο μετάλλιο πήρε ο Ολλανδός, Έλμοντ. Στην πρώτη θέση του βάθρου ανέβηκεο Ρώσος ,Ντενίσοβ που υπερίσχυσε στον τελικό της κατηγορίας του Γεωργιανού, Λιπαρτελιάνι με «γιούκο». Η διοργάνωση ήταν για την ευρωπαϊκή ομοσπονδία του αθλήματος και το επίσημο ευρωπαϊκό της πρωτάθλημα.

Την Παρασκευή, η Ηλέκτρα Ηλιάδη ήρθε 3η στα 100 μ. πεταλούδα με 1.00''.54. Ηταν το δεύτερο μετάλλιο για την ελληνική κολύμβηση. Στα 100 μ. πεταλούδα, πρώτη ήρθε η Πολίνα Εγκόροβα (Ρωσία) με 59.36, ακολούθησε η Αμέλια Κλάιν (Μ. Βρετανία) με 1.00''.12 ενώ στην τρίτη θέση, ταυτόχρονα, τερμάτισαν η Ηλέκτρα Λεμπλ μαζί με τη Λάουρα Στέφενς (Μ. Βρετανία) με το χρονόμετρο να σταματά στο 1.00''.54.

Η χώρα μας βρίσκεται στην 26η θέση του πίνακα των μεταλλίων με 1 χρυσό, τέσσερα ασημένια και τέσσερα χάλκινα. Οι Αγώνες θα ολοκληρωθούν την Κυριακή (28/6).

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT