Ο πρώτος απολογισμός του Σίλβα

Ο πρώτος απολογισμός του Σίλβα

1' 36" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Πέφτουν οι τίτλοι τέλους στην προετοιμασία του Ολυμπιακού επί ολλανδικού εδάφους, με το αποψινό φιλικό παιχνίδι με αντίπαλο τη Σίβασπορ στο Αρνεμ (20.00). Εκτός πλάνων του Μάρκο Σίλβα βρίσκονται οι Ρομπέρτο, Ντομίνγκεζ και Μιλιβόγεβιτς, οι οποίοι αντιμετωπίζουν μικροπροβλήματα τραυματισμών.

Ο Πορτογάλος τεχνικός έκανε χθες απολογισμό της προετοιμασίας των «ερυθρόλευκων» σε Ζέεφελντ, Αφιόν Καραχισάρ και Ερμελο, κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε στην Ολλανδία. «Στα δύο παιχνίδια που έχουμε δώσει εδώ στην Ολλανδία πραγματικά έχουμε δει πρόοδο. Είμαστε πιο κοντά σε αυτό που θέλουμε να δούμε από τον Ολυμπιακό. Δεν πρέπει να ξεχάσουμε ότι είμαστε στην προετοιμασία, έχουμε δουλέψει μαζί μόλις 20 μέρες με όλους τους ποδοσφαιριστές και υπήρχαν αρκετές αλλαγές φέτος το καλοκαίρι. Πρέπει να συνεχίσουμε τη δουλειά μας, γιατί πρέπει οπωσδήποτε να βελτιωθούμε», είπε χαρακτηριστικά ο προπονητής του Ολυμπιακού.

Για τις μεταγραφικές υποθέσεις προτίμησε να κρατήσει κλειστά τα χαρτιά του, επιβεβαιώνοντας μονάχα το ενδιαφέρον για τον αριστερό εξτρέμ της Πόρτο, Ερνάνι: «Το όνομα του Ερνάνι είναι σίγουρα πάνω στο τραπέζι, αλλά καλό είναι να μη μιλάμε για ονόματα. Με τη διοίκηση, όταν θα μιλήσουμε για μεταγραφές, θα μιλήσουμε και για την επίθεση, και για τη μεσαία γραμμή, και για την άμυνα. Δεν μιλάμε για ονόματα και δεν το θέλω αυτό. Αν θέλετε, μπορείτε να ρωτήσετε εσείς, αλλά το σημαντικό για εμένα είναι, αν φέρουμε κάποιους ποδοσφαιριστές, αυτοί να κάνουν μεγαλύτερη την ομάδα και να θέλουν προπάντων να παίξουν στον Ολυμπιακό. Το να μιλήσουμε για ονόματα ή για θέσεις δεν γίνεται, γιατί είμαστε σε συζητήσεις με τη διοίκηση και ακόμα δεν μπορούμε να πούμε με σιγουριά τι χρειαζόμαστε ακριβώς μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος».

Πάντως οι ιθύνοντες των «Πειραιωτών» βάζουν στην τελική ευθεία τις μεταγραφικές υποθέσεις. Προτεραιότητά τους αποτελεί η απόκτηση δύο στόπερ και ενός αριστερού εξτρέμ, με τον Ερνάνι της Πόρτο να είναι ο βασικός στόχος. Παράλληλα, εφόσον φθάσει στα γραφεία της πειραϊκής εταιρείας ικανοποιητική πρόταση για τον Παϊτίμ Κασάμι από ομάδα του εξωτερικού, τότε θα αποκτηθεί και «οκτάρι».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT