«Είμαστε έτοιμοι για την πρώτη νίκη»

«Είμαστε έτοιμοι για την πρώτη νίκη»

1' 43" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Την πρώτη της νίκη στην προκριματική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος του 2016 θα αναζητήσει απόψε η Εθνική μας ομάδα στην αναμέτρηση με τη Φινλανδία στο Καραϊσκάκη, (ώρα έναρξης 21.45), για την 7η αγωνιστική του 6ου ομίλου. Ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Κώστας Τσάνας, αισιοδοξεί πως το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα μπορεί να επιστρέψει άμεσα στις επιτυχίες και να αναστραφεί έτσι το αρνητικό κλίμα.

Χαρακτηριστικά είναι όσα δήλωσε χθες, κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου: «Είμαστε καλά προετοιμασμένοι και έτοιμοι για την πρώτη νίκη, που θα είναι και η απαρχή για μία καλύτερη πορεία στη συνέχεια. Δεν είμαι αρμόδιος και δεν μπορώ να πω για το τι έγινε με τους προηγούμενους προπονητές. Εγώ κοιτάω το τι συμβαίνει τώρα. Το τώρα και το τι γίνεται, να αλλάξουμε την κατάσταση. Αυτό πρέπει να γίνει. Είμαι ικανοποιημένος από την προσήλωση και τη συγκέντρωση των παικτών». Επιπλέον, έστειλε και ένα μήνυμα προς τον κόσμο: «Ξέρουμε πως είναι μία δύσκολη κατάσταση. Θέλουμε τον κόσμο στα δύσκολα, να είναι μαζί μας».

Από την πλευρά του, ο Αλέξανδρος Τζιόλης υπογράμμισε: «Από τη φύση μου είμαι ένας αισιόδοξος άνθρωπος. Δεν είμαστε μαθημένοι και συνηθισμένοι σε τέτοιες καταστάσεις στην Εθνική. Σε αυτό που ζούμε τώρα. Ομως όλες οι ομάδες έχουν τα πάνω τους και τα κάτω τους. Πρέπει να βρούμε ξανά την αυτοπεποίθησή μας».

Αναζητώντας τις αιτίες που οδήγησαν την Εθνική μας στην τελευταία θέση του ομίλου με απολογισμό 2 ισοπαλίες και 4 ήττες, ο αμυντικός μέσος του ΠΑΟΚ ανέφερε: «Δεν είναι εξωαγωνιστικοί οι λόγοι της εικόνας μας. Το κλίμα είναι πάντα καλό. Ηταν πάντα καλό και στα αποδυτήρια, στην ομάδα γενικά και επειδή είμαι αισιόδοξος μπορεί να γυρίσει θετικά όλο αυτό. Αρκεί να έρθουν άμεσα τα αποτελέσματα που πρέπει».

Στην 44η θέση της παγκόσμιας κατάταξης του Σεπτεμβρίου παρέμεινε η Εθνική, όπως ανακοίνωσε χθες η FIFA. Υπενθυμίζουμε πως τον Ιούλιο κατρακύλησε από την 25η στην 44η θέση. Η κορυφή ανήκει στην Αργεντινή και ακολουθούν το Βέλγιο, η Γερμανία, η Κολομβία και η Βραζιλία που συμπληρώνει την πρώτη πεντάδα. Στα άλλα δύο παιχνίδια του ομίλου μας, η πρωτοπόρος Ρουμανία αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Ουγγαρία, ενώ οι Νήσοι Φερόε υποδέχονται τη Βόρειο Ιρλανδία.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή