Αραβικές Νύχτες 5 αστέρων

40" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στο Ντουμπάι των ρεκόρ, όπου ο εντυπωσιασμός είναι ζωτικής σημασίας και το μέγεθος -καθώς φαίνεται- μετράει, άνοιξε πριν από λίγους μήνες, με τη φιλοδοξία να αποτελέσει  προορισμό από μόνο του, το Four Seasons Resort Dubai at Jumeirah Beach.

Οι εγκαταστάσεις του περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων 237 πολυτελή δωμάτια (εκ των οποίων 49 σουίτες) επιφάνειας τουλάχιστον 70 τ.μ. μαζί με τους εξωτερικούς τους χώρους -που κατατάσσονται, φυσικά, ανάμεσα στα μεγαλύτερα στην πόλη-, ιδιωτική φυσική ακτή για ηλιοθεραπεία και χαλάρωση, πολυτελέστατο spa με 10 αίθουσες για θεραπείες και 3 πισίνες.

Από τους 10 χώρους εστίασης τα σκήπτρα κρατάει και ξεχωρίζει με διαφορά το εντυπωσιακό μπαρ της ταράτσας Mercury Lounge: η συγκλονιστική του θέα στην πόλη και στον Περσικό κόλπο μαζί με τα πολύχρωμα κοκτέιλ του υπόσχονται μαγικές αραβικές νύχτες για όποιον αντέχει η τσέπη του να τις ζήσει… 

www.fourseasons.com/dubaijb

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή