Αμεση ενημέρωση για το προσφυγικό ζητά η Δημοκρατική Συμπαράταξη

Αμεση ενημέρωση για το προσφυγικό ζητά η Δημοκρατική Συμπαράταξη

46" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Αμεση, έκτακτη ενημέρωση της Βουλής από τον υπουργό Εξωτερικών για τις εξελίξεις στις διεθνείς σχέσεις της χώρας μας υπό τη σκιά του προσφυγικού και τις συζητήσεις ΕΕ-Ελλάδας-Τουρκίας, ζητεί η Δημοκρατική Συμπαράταξη διά του κ. Α. Λοβέρδου.

Συσγκεκριμένα, ο κ. Λοβέρδος εγγράφως απευθύνεται στον Πρόεδρο της Επιτροπής Εθνικής Αμυνας και Εξωτερικών Υποθέσεων, και ζητεί να συνεδριάσει η εν λόγω  Επιτροπή προκειμένου να προβεί ο υπουργός Εξωτερικών στην αναγακία ενημέρωση.

«Το μεταναστευτικό-προσφυγικό, οι σχέσεις ΕΕ – Τπουρκίας, αλλά και οι ελληνοτουρκικές σχέσεις που «διανθίστηκαν» και πάλι με τις αστοχίες του πρωθυπουργού, συγκροτούν πολιτικές εξελίξεις που αφορούν την ευρωπαϊκή αλλά και στη γενικότερη εξωτερική πολιτική της χώρας, και απαιτούν πλήρη και σε βάθος ενημέρωση της Εθνικής Αντιπροσωπείας», σημειώνει ο κ. Λοβέρδος στην επιστολή του προς τον κ. Δουζίνα, και προσθέτει: «Εκ μέρους της Δημ. Συμπαράταξης σας παρακαλώ να ζητήσετε από τον υπουργό Εξωτερικών να προσέλθει στην διαρκή επιτροπή εξωτερικών της Βουλής, προκειμένου να παράσχει την απαραίτητη ενημέρωση».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT