Σε διεθνή αποκλεισμό οδηγούνται οι Ελληνες του τάε κβον ντο

Σε διεθνή αποκλεισμό οδηγούνται οι Ελληνες του τάε κβον ντο

1' 0" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Παιχνίδια» σε βάρος των αθλητών του τάε κβον ντο παίζει ο Ελληνας πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας, Θανάσης Πραγαλός. Με στόχο να πιέσει τη ΓΓΑ να νομιμοποιήσει τα πτυχία όσων προπονητών παρακολούθησαν τα σεμινάρια που διοργάνωσε η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία σε συνεργασία με την ελληνική, αποφάσισε να αποκλείσει τους αθλητές μας από τις διεθνείς δραστηριότητες. «Η απόρριψη του αιτήματος ισοτιμίας, οδήγησε την Ευρωπαϊκή Ενωση Τάε κβον ντο (ETU) στον αποκλεισμό της ΕΛΟΤ από τις διεθνείς δραστηριότητες, κάτι που σημαίνει ότι κανείς Ελληνας αθλητής δεν επιτρέπεται να συμμετέχει σε οποιαδήποτε εκδήλωση» αναφέρεται, μεταξύ άλλων, στην ανακοίνωση της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας.

Στη σχολή πήραν μέρος 144 προπονητές και πλήρωσαν χιλιάδες ευρώ για να πάρουν ένα πτυχίο που, παρά τα όσα τους είχαν υποσχεθεί, δεν είναι ισότιμο με των ΤΕΦΑΑ και των σχολών προπονητών της ΓΓΑ. «Πέντε χρόνια μετά, με πρόσχημα τον αποκλεισμό των αθλητών από αγώνες επιχειρείται νέος εκβιασμός. Θα διενεργήσουμε τα νόμιμα καταθέτοντας σχετικό φάκελο στην Εισαγγελία και τις οικονομικές ελεγκτικές αρχές, ώστε να διερευνηθεί κάθε πτυχή της υπόθεσης της “σχολής” και των οικονομικών παραμέτρων της» αναφέρεται σε ανακοίνωση του ΓΓΑ, Ιούλιου Συνοδινού. Εάν δε τηρηθούν τα νόμιμα, οι εκπρόσωποι της ΓΓΑ θα εξετάσουν εκ νέου το θέμα χρηματοδότησης της Ομοσπονδίας από την Πολιτεία.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT