Ξενοδοχείο για καλλιτέχνες

Ξενοδοχείο για καλλιτέχνες

43" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ανοίγει σε λίγες μέρες στη συνοικία Wood Green του Λονδίνου ένα πρωτοποριακό ξενοδοχείο που θα απευθύνεται κυρίως, αν και όχι αποκλειστικά, σε καλλιτέχνες και ανθρώπους των τεχνών που επισκέπτονται το Λονδίνο ή εργάζονται εκεί.

Ονομάζεται Green Rooms και θα προσφέρει στους φιλοξενουμένους οικονομική διαμονή παράλληλα με την ευκαιρία να προβάλουν τη δουλειά τους στους χώρους του, αλλά και να παρακολουθήσουν εκθέσεις, παραστάσεις και άλλες εκδηλώσεις που θα διοργανώνονται σε συνεργασία με εξέχοντα πολιτιστικά ιδρύματα, όπως το Βασιλικό Θέατρο.

Το ξενοδοχείο στεγάζεται σε ένα τετραώροφο αρ ντεκό κτίριο του 1935, που ανακαινίστηκε από το λονδρέζικο αρχιτεκτονικό γραφείο SODA, διατηρώντας όμως αυθεντικά στοιχεία του κτίσματος, όπως τα ξύλινα δάπεδα και τα μωσαϊκά. Διαθέτει 22 δίκλινα δωμάτια, δύο στούντιο και δύο κοιτώνες των 12 και 16 ατόμων, με βίντατζ και σύγχρονη επίπλωση, αλλά και εκθεσιακό χώρο, εστιατόριο και μπαρ για δημιουργική συνεύρεση με τους άλλους καλλιτέχνες.

www.greenrooms.london

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT