Μεγάλη εμφάνιση της Σάκκαρη απέναντι στη Βίνους Γουίλιαμς

Μεγάλη εμφάνιση της Σάκκαρη απέναντι στη Βίνους Γουίλιαμς

1' 30" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τι και αν είχε απέναντί της την κάτοχο πέντε τίτλων στο Γουίμπλεντον, την Βίνους Γουίλιαμς. Παίζοντας εκπληκτικό τένις, η Μαρία Σάκκαρη έφθασε κοντά σε μία σπουδαία επιτυχία, αλλά «λύγισε» έπειτα από 2, 5 ώρες από την έμπειρη Αμερικανίδα τενίστρια και αποκλείστηκε από τον 2ο γύρο του Γουίμπλεντον.

Ο συγκλονιστικός αγώνας του κορτ 18, κρίθηκε στο τρίτο σετ. Η Βίνους Γουίλιαμς πήρε το πρώτο με 7-5. Αλλά η Σάκκαρη εντυπωσιάζοντας με την εμφάνισή της, πήρε το δεύτερο με 6-4.

Ομως, έχασε το τρίτο με 6-3 και αποχώρησε από το λονδρέζικο γκραν σλαμ στη φάση των «64», ξεκινώντας από τον πρώτο προκριματικό γύρο της διοργάνωσης!

Δίχως άλλο, η πορεία της στο Λονδίνο δημιουργεί μεγάλες προσδοκίες για το μέλλον. Μάλιστα, χάρη στις επιτυχίες της «έσπασε» το φράγμα των πρώτων εκατό θέσεων της παγκόσμιας κατάταξης. Από την άλλη πλευρά, για τη Βίνους ήταν η 78η νίκη της στο Γουίμπλεντον, όπου έχει αναδειχθεί πρωταθλήτρια το 2000, το 2001, το 2005, το 2007 και το 2008.

Την ήττα γνώρισε χθες και ο Μάρκος Παγδατής από τον Τζον Ισνερ (Νο 17 στον κόσμο) με 3-0 σετ (7-6, 7-6, 6-3) για τον 1ο γύρο του Γουίμπλεντον. Για τον 2ο γύρο, ο Αντι Μάρεϊ νίκησε άνετα τον Γεν Σουν Λου με 3-0, ο Κέι Νισικόρι επικράτησε του Ζουλιέν Μπενετό με 3-1 και ο Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ κέρδισε τον Ζιλ Σιμόν με 3-1.

Αποκαλυπτικές εμφανίσεις

Την ίδια ώρα, η γνωστή αθλητική εταιρεία ένδυσης «Nike» βρίσκεται στο επίκεντρο μεγάλης συζήτησης αναφορικά με την… τολμηρή σχεδιαστική «γραμμή» που έχει επιλέξει για τις τενίστριες στα κορτ του Γουίμπλεντον.

Διότι μπορεί να είναι λευκά τα ρούχα της όπως απαιτεί το πρωτόκολλο του λονδρέζικου γκραν σλαμ, ωστόσο ορισμένες τενίστριες, όπως και οπαδοί διαμαρτύρονται πως δεν έχουν το κατάλληλο μήκος. Το Γουίμπλεντον φημίζεται για τον ενδυματολογικό κώδικα, όμως, δεν ξεκαθαρίζεται το μήκος που πρέπει να έχουν τα ρούχα των τενιστριών…

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή