Οι ιστιοπλόοι παίρνουν πρώτοι μια μικρή γεύση από το Ρίο

Οι ιστιοπλόοι παίρνουν πρώτοι μια μικρή γεύση από το Ρίο

1' 0" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με το μυαλό στο Ρίο βρίσκονται οι αθλητές και οι αθλήτριές μας που θα πάρουν μέρος στην κορυφαία αθλητική διοργάνωση. Ηδη, κάποιοι από τους ιστιοπλόους είναι στην πρωτεύουσα της Βραζιλίας, προκειμένου να ολοκληρώσουν την προετοιμασία τους στον θαλάσσιο στίβο όπου θα διεξαχθούν οι αγώνες. Τις επόμενες ημέρες θα μεταβούν, τμηματικά, στη «χώρα του καφέ» όσοι αγωνίζονται στην αρχή της διοργάνωσης. Οι υπόλοιποι συνεχίζουν τις προπονήσεις στην Ελλάδα ή παίρνουν μέρος σε διοργανώσεις στο εξωτερικό.

Στην τελευταία κατηγορία υπάγονται κάποιοι από τους αθλητές του στίβου. Η Κατερίνα Στεφανίδη, η Νικόλ Κυριακοπούλου (επί κοντώ) και η Βούλα Παπαχρήστου (τριπλούν) αγωνίζονται σήμερα στο Ντάιαμοντ Λιγκ του Μονακό, ενώ αύριο ο Κώστας Φιλιππίδης θα πάρει μέρος σε αγώνα στη λίμνη Ρόταχ. Ο πρωταθλητής μας θα παραμείνει στη Γερμανία όπου θα δώσει άλλους δύο αγώνες (19/7, 22/7).

Την Καστοριά έχουν επιλέξει οι κωπηλάτες μας για τις τελευταίες προπονήσεις πριν από το Ρίο. Οι Κ. Νικολαΐδου – Σ. Ασουμανάκη (διπλό σκιφ), Γ. Χρήστου – Γ. Τζιάλας – Δ. Αγγελόπουλος – Γ. Τσίλης (τετράκωπος) θα μεταβούν στη Βραζιλία στις 19/7. «Είμαστε καλά και ανυπομονούμε να πάμε στους Αγώνες», δήλωσε στην «Κ» η Κατερίνα Νικολαΐδη. «Είμαι έτοιμη για να αγωνιστώ», μας είπε η Αννα Κορακάκη (σκοποβολή) που προετοιμάζεται στη Δράμα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT