ΕΛΛΑΔΑ

Εκδοση του εφοπλιστή Μιχάλη Ζολώτα στην Κύπρο αποφάσισε το Συμβούλιο Εφετών

ΙΩΑΝΝΑ ΜΑΝΔΡΟΥ

ΕΤΙΚΕΤΕΣ:

Την έκδοση στην Κύπρο του εφοπλιστή Μιχάλη Ζολώτα αποφάσισε το Συμβούλιο Εφετών για την υπόθεση εταιρείας μέσω της οποίας φέρεται να δωροδοκήθηκε ο πρώην κεντρικός τραπεζίτης της Κύπρου, Χριστόδουλος Χριστοδούλου.

Το όνομα του Μιχάλη Ζολώτα έχει συνδεθεί με τον Ανδρέα Βγενόπουλο, που απεβίωσε αιφνιδίως πριν από λίγες ημέρες, καθώς οι κυπριακές διωκτικές αρχές, εκτιμούσαν ο άλλοτε ισχυρός άνδρας της MIG είχε συμφέροντα από τον πρώην διοικητή της Κεντρικής Τράπεζας της Κύπρου.

Ο Μιχάλης Ζολώτας, μετά την έκδοση ευρωπαϊκού εντάλματος σύλληψης σε βάρος του από τις κυπριακές αρχές, εμφανίστηκε αυθορμήτως στην Εισαγγελία Εφετών και κρατείτο στις φυλακές Κορυδαλλού προκειμένου να διασφαλιστεί η αυτοπρόσωπη παρουσία του στο Επαρχιακό Δικαστήριο της Λευκωσίας.

«Κάναμε έφεση στον Αρειο Πάγο», δήλωσε ο συνήγορος του εφοπλιστή, καθηγητής κ. Χρίστος Μυλωνοπουλος, μετά την απόφαση του δικαστικού συμβουλίου. Η απόφαση του ανωτάτου δικαστηρίου θα καθορίσει την τύχη του αιτήματος εκδόσεως για τον Μιχάλη Ζολώτα

Online

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ